Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Supernovas dalībnieki Carousel publicē debijas singlu

Latviešu grupa Carousel publicē savu debijas singlu That Night. Šī dziesma ir iekļuvusi arī LTV rīkotā konkursa Supernova 2019 pusfinālā, kuru LTV1 kanāla tiešraidē būs iespējams vērot 2. februārī.

"Dziesma stāsta par spilgtu iztēles lidojumu. Tā impulss ir doma, kas nedod mieru un ielaužas galvā, radot nekontrolētu, neierobežotu un emocionālu ceļojumu laikā un telpā," stāsta dziesmas autori.

Carousel sastāvā ir dziedātāja Sabīne Žuga un ģitārists Mārcis Vasiļevskis, kas savu muzikālo kopdarbību uzsākuši 2015. gadā. Ja sākotnēji mūziķi izpildīja un iedvesmojās no pasaules mūzikas klasikas, tad šobrīd Carousel īsteno savu sapni par orģinālmūziku. Carousel tuva ir džeza, blūza, indie stilistika un muzikālā daudzveidība. Plašāka auditorija grupu iepazina 2018. gada nogalē, kad Carousel piedalījās koncertuzvedumā Pasaka ziemā. 

That Night ir Sabīnes Žugas debija komponēšanā un dziesmas tekstu rakstīšanā, savukārt Mārcis Vasiļevskis ir viens no grupas Laime Pilnīga mūzikas un tekstu autoriem. Savus spēkus konkursā Supernova gan Sabīne, gan Mārcis izmēģināja jau pagājušajā gadā – Mārcis bija viens no Ritvara dziesmas Who’s Counting līdzautoriem, savukārt Sabīne - Ritvara pavadošās grupas dalībniece.

Skaņdarbs ierakstīts un apstrādāts Wolk Recording Studios kopā ar skaņu inženieri un producentu Aleksandru Volku un pieejams visās lielākajās digitālās mūzikas straumēšanas vietnēs. Šobrīd studijā notiek aktīvs darbs pie grupas Carousel debijas albuma ieraksta.

Dziesma pieejama mūzikas straumēšanas servisā Spotify.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Zirnis joko - 28.03.2024

Fitnesa aproces ir tas pats, kas tamagoči, tikai šajā gadījumā tas dumjais dzīvnieks, kuram tu mēģini neļaut nomirt, esi tu pats.

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko