Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +19 °C
Skaidrs
Piektdiena, 3. maijs
Uvis, Gints

Aktrise Berimora apprecējusies trešo reizi

Reiz par Holivudas melno zirdziņu sauktā 37 gadus vecā aktrise Drjū Berimora šajā nedēļas nogalē trešo reizi teikusi vārdu. Mazā, taču greznā ceremonijā savas Kalifornijas mājas dārzā aktrise salaulājusies ar sava gaidāmā bērna tēvu, mākslas konsultantu Vilu Kopelmanu, ziņo ārzemju mediji.

Kā vēstījuši aktrises draugi, senāk trakulīgu dzīvesveidu piekopusī aktrise beidzot esot gatava kļūt par māmiņu un pievērsties ģimenes dzīvei, ziņo People.

Sestdien Montesito, Kalifornijas štatā notikušo pāra laulības ceremoniju vadījis rabīns, ziņo izdevums People. Savā kāzu dienā līgava mugurā vilka zīmola Chanel kāzu kleitu, un, jāpiebilst, ne velti – viņas līgavaiņa tēvs savulaik bijis uzņēmuma Chanel izpilddirektors.

Starp kāzu viesiem bijusi gan aktrise Rīza Viterspūna ar vīru, aktrise Kamerona Diaza, televīzijas šova vadītājs Džimijs Fellons ar sievu un citi.

Aktrise, kura ir viena no slavenu aktieru dinastijas pēcnācējām un var lepoties ar tādiem krustvecākiem kā Stīvens Spīlbergs un Sofija Lorēna, kopš saviem pirmajiem panākumiem aktrises karjerā pusaudzes gados sākusi arī piekopt visai vētrainu dzīves veidu. D.Berimora smēķēt sākusi deviņu gadu vecumā, dzert – 11, smēķēt marihuānu – 12 gados, bet lietot kokaīnu – 13 gados. Viņa pusaudžu gados divas reizes ārstējusies rehabilitācijas centrā, un par savu pieredzi vēlāk uzrakstījusi grāmatu.

Aktrise pirmo reizi apprecējusies 19 gadu vecumā ar kāda Losandželosas bāra īpašnieku, bet iesniegusi šķiršanās prasību divus mēnešus vēlāk. 2001.gadā D.Berimora apprecējās otrreiz ar kanādiešu komiķi Tomu Grīnu, kurš pusgadu vēlāk pieprasīja laulības šķiršanu, kas arī tika šķirta gadu vēlāk.

D.Berimora pēdējos gados lielākoties pievērsusies romantisko komēdiju žanram, vai nu tajās tēlojot, vai arī ar producējot filmas savas kompānijas Flower Films paspārnē. Ar savu jauno vīru aktrise saderinājās šī gada sākumā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko