Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +3 °C
Skaidrs
Piektdiena, 19. aprīlis
Vēsma, Fanija

Bejonsē izmantojusi fonogrammu Obamas inaugurācijā

Amerikāņu dziedātāja Bejonsē atzinusies, ka ASV prezidenta Baraka Obamas inaugurācijas ceremonijā ASV himnu nav dziedājusi "dzīvajā", bet gan to izpildījusi, dziedot līdzi iepriekš izdarītam ierakstam jeb fonogrammai, ziņo ārzemju mediji.

Dziedātāja amerikāņu futbola finālspēlei Super Bowl veltītajā preses konferencē mediju un organizatoru klātbūtnē toties pierādījusi, ka spēj izpildīt valsts himnu lieliski, nodziedot himnu klātesošajiem un tad piebilstot: "Vai ir jautājumi?"

Kā zināms, presē aizdomas par Bejonsē tēlošanu radās, kad atklājās, ka orķestra mūziķiem, kuram bija jāizpilda himnas pavadījums, himnas laikā bija jāizliekas spēlējam, jo tika atskaņots ieraksts.

"Es esmu perfekcioniste," sacījusi Bejonsē, skaidrojot, kāpēc dziedātāja "dzīvā" izpildījuma vietā izvēlējusies izmantot fonogrammu.

"Es mēģināju, kamēr manas kājas asiņoja, taču man nebija laika, lai izmēģinātu kopā ar orķestri," paziņoja Bejonsē. "Tā bija televīzijas tiešraide, ļoti, ļoti svarīgs, emocionāls šovs (..), laikapstākļu dēļ, aizkavēšanās dēļ, bez pienācīgas skaņas pārbaudes es nejutos pietiekami ērti, lai riskētu," sacīja dziedātāja. "Runa bija par prezidentu un inaugurāciju, un es vēlējos, lai viņš un valsts lepotos. Tāpēc es nolēmu dziedāt līdzi iepriekš veiktam ierakstam, kas ir ļoti izplatīta prakse mūzikas industrijā. Es ļoti lepojos ar savu priekšnesumu,“ dziedātāju citē CBS News.

(papildināts viss teksts - red.)

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko