Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +7 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 25. aprīlis
Līksma, Bārbala

Bejonsē nokļūst krustugunīs, jo Obamas inaugurācijā, iespējams, izmantojusi fonogrammu

Dziedātāja Bejonsē, kura pēc ASV prezidenta Baraka Obamas inaugurācijas ceremonijas tikusi celta vai debesīs lieliskā himnas izpildījuma dēļ nokļuvusi nokļuvusi mediju krustugunīs, jo radušās aizdomas, ka dziedātāja himnu nav izpildījusi dzīvajā, bet gan tā vietā izmantojusi fonogrammu.

Otrdien ASV Jūras kājinieku orķestra pārstāve Kristina Duboisa nākusi klajā ar paziņojumu, ka Bejonsē uzstāšanās laikā izmantojusi fonogrammu un tikai izlikusies, ka dziedājusi. Proti, orķestris, kuram bija jāizpilda himnas pavadījums, pēdējā mirklī ticis brīdināts, ka mūziķiem jāizliekas spēlējam, jo tikšot atskaņots ieraksts, vēsta izdevums The Washington Post.

Vēlāk Jūras kājinieku runasvīrs Gregorijs Volfs savas kolēģes apgalvojumus attiecībā uz Bejonsē uzstāšanos noraidījis, paziņojot, ka „neviens no Jūras kājinieku orķestra nav spējīgs novērtēt, vai tika dziedāts dzīvajā vai atskaņots ieraksts“. Bejonsē nav bijusi iespēja izmēģināt dziesmu kopā ar orķestri, tāpēc orķestra izpildījumu tika ieteikts aizvietot ar ierakstu, uzsvēris G.Volfs.

Iespējamo fonogrammas izmantošanu nopēluši dziedātājas fani, paužot neizpratni par fonogrammas izvēli, jo pārējo mākslinieku uzstāšanās pasākumā esot bijusi lieliska.

„Kad es par to dzirdēju, sāku smieties. Man tas likās ļoti smieklīgi, taču viņa ierakstā ir paveikusi lielisku darbu… nākamreiz varbūt arī es rīkošos tāpat,“ ABC News pavēstīja 70 gadus vecā dziedātāja Areta Franklina, kura 2009.gadā, uzstājoties ASV prezidenta inaugurācijas ceremonijā, izpildījusi himnu dzīvajā. Dziedātāja atzina, ka Bejonsē ierakstu, iespējams, izmantojusi tādēļ, ka bijis auksts laiks.

Bejonsē kritiķi savukārt uzsvēruši, ka laikapstākļi bijuši labvēlīgi dziedāšanai dzīvajā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Zirnis joko - 25.04.2024.

Esmu noskatījies diezgan daudz filmu, bet joprojām nekādi nevaru saprast, kāpēc tajās sieviete, pavadījusi nakti kopā ar vīrieti, no rīta aizsedz savas krūtis ar segu.

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko