Laika ziņas
Šodien
Skaidrs

Britu rokmūzikas leģendas Smokie 3.decembrī uzstāsies Rīgā

3.decembrī Arēnā Rīga uzstāsies britu rokmūzikas leģendas grupa Smokie, izpildot savas dziesmas īpašā aranžējumā kopā ar Kauņas simfonisko orķestri, informēja koncerta organizatoru _Makroconcert Latvija _pārstāve Inese Keiša.

Pēc 38 radošās darbības gadiem Smokie joprojām aktīvi koncertē, izpildot par populārās mūzikas klasiku kļuvušās dziesmas Living Next Door to Alice, Oh, Carol,Needles and Pins, Lay Back in the Arms of Someone, Don't Play Your Rock 'N' Roll To Me, Mexican Girl un daudzas citas kompozīcijas.

Satikušies sešdesmito gadu beigās Jorkšīrā un sākumā izmēģinājuši gan dažādus mūzikas stilus, gan dažādus nosaukumus, Smokie parakstīja līgumu ar ierakstu kompāniju RAK, kas septiņdesmito gadu vidū grupai bruģēja ceļu uz radiotopu virsotnēm. Smokie pirmais albums iznācis 1975.gadā, bet jaunākais - 2010.gadā.

Grupa apceļojusi teju visu pasauli, uzstājoties miljoniem skatītāju, ieguvusi neskaitāmus zelta un platīna diskus četru dekāžu garumā un ir viena no pasaulē populārākajām un atpazīstamākajām muzikālajām apvienībām. Patlaban Smokie sastāvā darbojas Terijs Atlijs Maiks Krafts, Miks Makkonels, Stīvs Pinels un Mārtins Bulards.

Šī nav pirmā reize, kad britu grupa viesojas Latvijā. Koncertā Smokie Latvijas publikai atskaņos gan zelta fondu - visu laiku populārākās kompozīcijas, gan, iespējams, kādus muzikālus jaunumus.

Biļetes iespējams iegādāties Biļešu Servisa tirdzniecības vietās.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko