Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +5 °C
Daļēji apmācies
Sestdiena, 20. aprīlis
Mirta, Ziedīte

Džastina Bībera fanus aicina iesaistīties šausminošā akcijā

Sociālajā tīklā Twitter pirmdien ticis publicēts paziņojums, aicinot popdziedātāja Džastina Bībera fanus iesaistīties kādā šausminošā akcijā. Proti, viens no sociālā tīkla lietotājiem aicināja jauniešus graizīt savas rokas, lai tādējādi protestētu pret dziedātāja vaļīgo attieksmi pret narkotikām. Kā zināms, Dž.Bībers nesen ticis pieķerts kādā ballītē pīpējam marihuānu. Šausminošajam aicinājumam visai drīz radās vesels oponentu pulks, nosodīja šādu akciju.

„Sākam kampaņu Sagraizīt sevi par godu Bīberam… redzēsim, vai varam panākt, ka kādas mazas meitenes sāk sevi graizīt,“ paziņojis viens no Twitter lietotājiem. Viņa aicinājumam sekojuši daudzi jaunieši, publicējot internetā fotogrāfijas, kurās redzamas ar žileti sagraizītas rokas. Iespējams, fotogrāfijas bijušas autentiskas vai arī viltotas. Viens no faniem, piemēram, publicējis visai satraucošu paziņojumu: „Tu beidz lietot narkotikas, bet mēs beigsim graizīties“, publicējot foto ar asiņainu roku un žileti uz vannasistabas izlietnes.

Uzreiz pēc tēmas CuttingForBieber publicēšanas Twitterī daudzi sabiedrībā pazīstami cilvēki, psihologi un dziedātāja fani pauda asu nosodījumu šādai akcijai. Viena no pirmajām starp nežēlīgās akcijas nosodītājiem kļuva dziedātāja Mailija Sairusa. „Graizīšanās nav kaut kas tāds, par ko var jokot. Ir cilvēki, kuri cieš tāpēc, ka nodara pāri sev,“ dziedātāja tvītoja.

Kā ziņo izdevums Huffington Post, akcijas izsludināšana esot bijusi joks, kuru izsludinājis lietotājs 4Chan, kas jau iepriekš centies izjokot Dž.Bībera fanus. Vienā no reizēm Twitter lietotājs izplatījis ziņas, ka dziedātājs ir slims ar vēzi un tāpēc visi, kas vēlas atbalstīt dziedātāju, aicināti noskūt galvas.

Kā izdevumam Huffington Post norādīja Cornelas augstskolas profesore Dženisa Vitloka, šāda akcija un asiņainu fotogrāfiju publicēšana jauniešus, kuriem ir tendence nodarīt sev pāri, var pamudināt uz graizīšanos. Viņa norādīja, ka šādas akcijas izsludināšana cilvēkiem var maldīgi likt domāt, ka graizīšanās ir viens no pašizpausmes veidiem.

Diemžēl patlaban nav zināms, vai sociālā tīkla Twitter veidotāji pieņems kādus mērus attiecībā uz publicētajiem akcijas attēliem.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko