Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +6 °C
Skaidrs
Piektdiena, 10. maijs
Maija, Paija

Dziedātājas Blaidžas organizāciju tur aizdomās par ziedojumu piesavināšanos

Amerikāņu r&b mūzikas zvaigzne Mērija Džei Blaidža (Mary J.Blige) iekūlusies pamatīgās nepatikšanās savulaik dibinātās sieviešu labdarības organizācijas Foundation for the Advancement of Women Now (FFAWN) dēļ. Viņas dibināto biedrību apsūdz nodokļu nemaksāšanā, bet tās darbinieki tiek turēti aizdomās par naudas piesavināšanos, ziņo portāls news.com.au.

R&b dīva noalgojusi jaunu vadību, kurai būs jāizstrebj organizācijas darbinieku ievārītā putra. Proti, FAWN ne tikai nav par vairāk kā pusgadu nokavējusi nodokļu atskaišu iesniegšanas termiņu par 2010.gadu, bet arī nav spējusi pagarināt savu reģistrāciju ziedojumu organizāciju reģistrā. Pret organizāciju ierosinātas arī divas tiesvedības par 250 000 ASV dolāru liela aizdevuma neatmaksāšanu un saistību nepilnīšanu pret nolīgtajiem mūziķiem.

Skandāls saistībā ar M.Dž.Blaidžas labdarības organizāciju izvērtās pēc plašas publikācijas laikrakstā New York Post, kas aprakstīja organizācijas naudas nedienas - piemēram, pazudušos ziedojumus vairāku simtu tūkstošu dolāru apmērā.

„Tiklīdz es tiku informēta par FAWN problēmām, es uzreiz sasaucu savus padomdevējus un advokātus uz sapulci, lai saprastu, kas notiek,“ televīzijai E!News pavēstīja dziedātāja. „Kā FAWN dibinātāja un vadītāja esmu pilnībā atbildīga par visu, kas noiet greizi. Problēma ir tāda, ka man nebija īsto cilvēku, kas atrastos īstajā vietā un darītu pareizas lietas. Nekas tāds nedrīkstēja notikt, taču notika, un tagad mēs to labojam,“ sacīja dziedātāja.

M.Dž.Blaidža solīja apmaksāt visus parādus, kā arī turpināt piešķirt stipendijas augstskolu studentēm. 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko