Laika ziņas
Šodien
Migla
Rīgā 0 °C
Migla
Otrdiena, 16. aprīlis
Mintauts, Alfs, Bernadeta

Evija Ķirsone veidos lielāko šokolādes sirdi Rīgā

Sestdien, 9. februārī, no plkst. 13.00 līdz 16.00 modes un izklaides centrā Riga Plaza, pie informācijas centra, norisināsies mākslinieku plenērs Valentīndienas noskaņās, kura ietvaros taps arī lielākā un saldākā konfekšu sirds Rīgā. To veidos talantīgā māksliniece Evija Ķirsone, informēja plenēra organizatori.

Māksliniece piepildīs milzīgu stikla sirdi ar krāsainām konfektēm, veidojot īpašus rakstus. Lai aizpildītu divus metrus augsto stikla sirdi, viņai būs nepieciešami 60 kilogrami konfekšu.

„Evijai Ķirsonei ir unikāls mākslinieciskais skatījums. Viņas darbi ir uzrunājoši un piesaista uzmanību ar košajām krāsām. Turklāt Evija nebaidās eksperimentēt,” atzīst modes un izklaides centra Riga Plaza vadītāja Iveta Priedīte.

9. februārī mākslinieku plenērā piedalīsies Latvijas Mākslas akadēmijas studentes Kristīne Rozenberga, Ilze Laizāne, Baiba Kalniņa un Signe Štrauss. Jaunās mākslinieces dažādās tehnikās veidos mākslas darbus, paužot savu redzējumu par to, kas ir mīlestība.

Gan lielo konfekšu sirdi, gan Latvijas Mākslas akadēmijas studenšu darbus ikviens varēs apskatīt Riga Plaza, pie informācijas centra, līdz 14. februāra pēcpusdienai.

Valentīndienas svinības Riga Plaza sāksies 14. februārī plkst. 17, kad apmeklētājus priecēs dažādi muzikāli priekšnesumi un konkursi. Savukārt no plkst. 19.00 līdz 20.00 kāds sabiedrībā zināms mīlētāju pāris apmeklētājiem dalīs gardās konfektes no divus metrus augstās stikla sirds.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko