Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +10 °C
Apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Grupa Enhet atzīmēs jubileju un izdos jaunu albumu

30.martā plkst.20.00 metalcore apvienība Enhet Cēsu Fonoklubā atzīmēs savu 12.dzimšanas dienu un prezentēs savu jauno albumu _Keep It Clear. _Kopā ar mūziķiem uz skatuves kāps arī apvienība no Somijas Khroma, pašmāju hardcore grupa _Spit It Out _un dīdžejs Artis Dvarionas.

Enhet 2001.gadā tika izveidota ar nosaukumu Keep It Clear, kas, iezīmējot grupas radošās darbības atdzimšanu, ir izvēlēts par otrā albuma nosaukumu. „Pēdējie pāris gadi Enhet radošajai darbībai ir bijuši pārbaudījumu pilni,“ atklāja grupas dibinātājs un solists Lauris Sildniks, norādot, ka ne vienmēr darba un ikdienas rūpestu dēļ grupas dalībnieki varējuši atvēlēt pietiekami daudz laika daiļradei. „Taču Keep It Clear novešana līdz klausītājiem mums ir bijis nozīmīgs mērķis, ko beidzot esam sasnieguši.”

Albums pašu improvizētā studijā ierakstīts 2012. gada pavasarī. Keep It Clear iekļautas arī dziesmas, kuras iepriekš nav ierakstītas, taču bijis iespējams klausīties grupas koncertos. Grupa klausītāju vērtēšanai nodevusi jau pirmo dziesmu no jaunā albuma – Converge For A Day, kuru iespējams noklausīties šeit.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Zirnis joko - 28.03.2024

Fitnesa aproces ir tas pats, kas tamagoči, tikai šajā gadījumā tas dumjais dzīvnieks, kuram tu mēģini neļaut nomirt, esi tu pats.

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko