Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 2. maijs
Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds

Grūtniecēm piedāvā segu, kas dzēš telefonu un datoru kaitīgo iedarbību

Uzņēmums Belly Armor radījis īpašu segu, kas sola aizsargāt grūtnieces no datoru un telefonu izstarotās elektromagnētiskās radiācijas. 

Lai pārliecinātos par sedziņas efektivitāti, Belly Armor aicinot grūtnieces paņemt un viņu ražotajā segā ietīt savu mobilo telefonu, solot, ka pēc 30 sekundēm viņu telefons nebūs vairs spējīgs uztvert vietējā mobilā operatora pārraidītos signālus. Kā norāda Belly Armor, šāds tests apliecina, ka ikviena grūtniece tiek pakļauta lielākam vai mazākam radiācijas riskam, ko savukārt ietekmē jauda, ar kādu darbojas mobilā telefona tīkla operators, konkrētais telefona modelis un arī pašas grūtnieces atrašanās vieta. 

Belly Armor segas izgatavošanā izmanto kokvilnu, satīnu vai flīsu, kas ražošanas procesā tiek pārklāts ar īpašu materiālu, sauktu par RadiaShield, kas, pēc kompānijas apgalvojumiem, bloķē datoru, mobilo telefonu un citu elektroierīču raidīto radiācijas līmeni par par 99,9%. 

Saskaņā ar interneta vietnes reviews.cnet.com datiem, no ASV tirgū piedāvātā radiāciju visspēcīgāk izstaro tādi mobilo telefonu modeļi kā Motorola Bravo, Motorola Droid 2 Global, Sony Ericsson Statio (Idou). To izstarotā radiācija pietuvojusies likumdošanā atļautajam maksimālajām rādītājam. Jāpiebilst, ka Eiropas likumdošanā noteiktā maksimālā radiācijas izstarošanas norma, ko drīkst pārraidīt mobilo telefonu aparāti, par 25% pārsniedz ASV noteikto.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko