Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +3 °C
Daļēji apmācies
Trešdiena, 8. maijs
Staņislava, Staņislavs, Stefānija

Jaunā gada sagaidīšanas iespējas Rīgas klubos

2013.gadu, kas pēc ķīniešu kalendāra ir Čūskas gads, Rīgas klubi piedāvās sagaidīt dažādās noskaņās, gan rīkojot masku balles, gan piedāvājot dejas līdz rītam dīdžeju pavadījumā.

Kultūras bārā Sapņi un kokteiļi notiks tematisks pasākums Masku balle. Pa jokam!. Masku ballē spēlēs grupa Credo un dīdžejs Hotabich, bet par viesu labsajūtu rūpēsies Rīgas Improvizācijas teātra aktieris Viesturs Vizulis.

Jaunā gada karnevālu piedāvās arī koncertbārs Laternu stundā. Pasākuma viesiem spēlēs grupa Pilnmēness, kā arī dīdžejs Viesturs Sproģis, kurš piedāvās dejas labāko latviešu un ārzemju hitu pavadījumā. Tāpat viesus gaidīs atrakcijas, spēles, masku parāde un krāšņāko masku apbalvošana, kā arī laimes liešana un iespēja noskatīties Ministru prezidenta Valda Dombrovska svinīgās runas translāciju.

Klubā Just Jaunā gada sagaidīšana notiks kabarē stilā. Koncertu sniegs hiphopa izpildītājs Gacho, uz skatuves kāps arī spēcīgās balss īpašniece Diāna Pīrāgs un iluzionists Sergey Fox. Viesus izklaidēs arī Cabaret deju grupa, DJ Mareks Lācis un DJ Emil Deo, bet vakaru vadīs Kristena. Izvēloties apģērbu, apmeklētājiem jāievēro Moulin rouge stils.

Kokteiļbārā Star Lounge gadumija paies Francijas noskaņās, piedāvājot gan atbilstīgas video performances, gan mūziku, - līdzās dīdžeju melodijām būs dzirdama franču šansonu un salonmūzikas meistare Ineta Rudzīte ar franču soloprogrammu La vie en Rose, kurā skanēs pazīstamas melodijas gan no franču klasikas, gan jau mūsdienīgas franču melodijas.

Restorānā Merlin 2013.gads tiks sagaidīts Tarantino noskaņās kopā ar grupu News Recycled Growth un solisti Asnāti Jaunciemu. Te apmeklētājus gaida virkne pārsteigumu, kā arī Jaunā gada salūta vērošana Daugavmalā. Klubs Scandal šajā naktī piedāvās ielūkoties Ēdenes dārzā, kur notiks dažādi deju šovi un konkursi. Vakaru vadīs Ainars Bumbieris. Savukārt izklaides vietā First Cntr spēlēs Fedor Fomin no Krievijas, Francijas mūziķis Manuel Diaz un pašmāju izpildītāji Bermudu divstūris.

Jaungada svinībās klubā Coyote fly apmeklētājus priecēs šovgrupa Candy Man un deju duets Prestige no Baltkrievijas, DJ Lady Bex no Lielbritānijas, DJ Gustavito&Jeen Clein, kā arī go-go dejotāju apvienība Boomdolls. Pasākuma programmu bagātinās konkursi un maģiskas izdarības.

Vecrīgas klubā Nabaklab Jaunais gads pienāks dažādu novirzienu mūzikas un dīdžeju pavadījumā. No plkst.21 kluba Augustes zālē pie skaņu pults būs iespējams redzēt DJ Jāni Zariņu no pašmāju ska/punk grupas Band Mango, DJ SKAgri ar daudzpusīgu regeja un ska mūziku, taču no plkst.2 līdz kluba slēgšanai par atmosfēru rūpēsies mixmaster AG. Morberga zāle, kurā tradicionāli notiek lielākā daļa Nabaklab dzīvās mūzikas koncertu, šoreiz tiks atvēlēta radio Naba mūzikas instruktoriem - tur līdz rīta gaismai spēlēs DJ Kazulis, radio Naba topa vadītājs Atis Žagars un grupas Inokentijs Mārpls līderis un dziesmu autors Dambis.

Pasaules mūzikas krogā Bubamara uzstāsies rokgrupa Adamsu famīlija. Pirms viņiem uz skatuves kāps DJ Džeroms ar saulainu ska, kā arī jautru un smieklīgu mūziku, bet pēc pusnakts līdz rītam dejas vadīs DJ Speiss no turbofolka grupas Oranžās brīvdienas.

Savukārt klubā Depo gaidāma Jaunā gada ballīte divos stāvos - pagrabstāvā indie mūziku spēlēs Mārtiņš, bet kafejnīcā par oldies ritmiem gādās Guntis, bet literāri muzikālais klubs Četri balti krekli piedāvās Jaunā gada sagaidīšanu kopā ar Lieni Šomasi.

Dažādi pasākumi notiks arī citās Rīgas izklaides vietās.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Vācu trestera reģioni

Gandrīz visos Vācijas vīnkopības apgabalos vīnkopji destilē arī savu vīnogu spiedpaliekas, ja vien viņiem ir oficiāla atļauja to darīt.

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko