Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +2 °C
Skaidrs
Trešdiena, 24. aprīlis
Nameda, Visvaldis, Ritvaldis

Jūlijā Jūrmalā uzstāsies krievu mūziķis Oļegs Gazmanovs

14.jūlijā Dzintaru koncertzālē kopā ar grupu Eskadrons uzstāsies krievu mūziķis Oļegs Gazmanovs. Mākslinieks klausītājus iepazīstinās ar savu jauno koncertprogrammu Dzīves dimensija, pavēstīja koncerta rīkotāji.

Koncerts veltīts jaunā albuma Dzīves dimensija iznākšanai. Jubilejas koncertprogrammā skanēs dažādu gadu, žanru un rakstura dziesmas - no liriskām un vieglām deju melodijām līdz patriotiskiem skaņdarbiem, priekšnesumā savērpjot tautas mūzikas, popa un rokmūzikas stilus. "Man negribētos būt padzīvojušam māksliniekam, kurš par katru cenu turas pie vecā repertuāra. Es gribu kāpt uz skatuves tā, it kā tas būtu pirmo reizi un it kā mani neviens nepazītu," skaidroja mūziķis.

"Mums ir dzīvais kolektīvs, mēs spēlējam dziesmas no visu gadu repertuāriem. Kopš zināma laika es koncertus esmu pārvērtis interaktīvā pasākumā. Es atļauju skatītājiem pasūtīt tās dziesmas, kuras viņi vēlas dzirdēt. Tādējādi mēs varam mainīt koncerta programmu atkarībā no tā, kas ir ieradušies uz koncertu un kāds noskaņojums valda zālē. Neviens no maniem koncertiem nav līdzīgs iepriekšējam: tā ir pastāvīga improvizācija," atklāja O.Gazmanovs.

"Runā, ka Baltijā ir vēsa publika, taču tieši šeit mani uzņem vislabāk," savulaik paudis mākslinieks. Viņš līdz šim Latvijā uzstājies Daugavpils pilsētas svētkos, bijis arī viesis festivālā Jaunais Vilnis.

O.Gazmanovs, uz skatuves muzicēdams jau 40 gadus, var lepoties ar daudziem sasniegumiem – būdams dziedātājs, komponists un dzejnieks, viņš ir bijis vairākkārtējs festivāla Gada dziesma laureāts, balvas Ovācija ieguvējs, prestižā starptautiskā festivāla The World Music Awards laureāts.

"Vienīgais veids, kā būt jaunam, ir palikt jaunam. Mans jaunības uzturēšanas veids ir mani koncerti," pauda O.Gazmanovs.

Biļetes uz O.Gazmanova koncertu Dzintaru koncertzālē iespējams iegādāties Biļešu serviss tīklā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Zirnis joko - 24.04.2023.

Kārtoju skapī zeķu atvilktni un konstatēju, ka 100 zeķu diemžēl nav 50 zeķu pāru, bet tikai 100 zeķu…

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko