Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 2. maijs
Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds

Jūrmala aicina uz Kauguru rudens svētkiem

3. septembrī Jūrmalas pilsētā notiks Kauguru rudens svētki, uz Tallinas ielas lielās skatuves pirmo reizi jūrmalniekiem un pilsētas viesiem uzstāsies Gacho, gaidāma arī harizmātiskā Intara Busuļa un populārās Krievijas mākslinieces Jeļenas Vaengas kopīga uzstāšanās, portāls Diena.lv informēja svētku pārstāvji. 

Kauguru rudens svētkos notiks arī sportiski aizraujošs šovs – starptautisks turnīrs Best Nordic Strongman 2016, kurā sacentīsies divpadsmit Ziemeļvalstu spēcīgākie spēkavīri. Latviju starptautiskajā turnīrā pārstāvēs Didzis Zariņš, Oskars Martužans, Artis Plivda un Magnuss Vucāns. Sacensību starplaikos ikvienam svētku apmeklētājam būs iespēja iejusties spēkavīrā lomā un piedalīties dažādos konkursos.

Visas dienas garumā būs arī bagātīga aktivitāšu programma bērniem un jauniešiem. Svētku noslēgumā – krāšņa uguņošana. Ieeja uz visiem pasākumiem bez maksas.

Kauguru rudens svētku programmas vadmotīvs šogad ir Spēks un Daile, tā veidota, radot svētku gaisotni, kur mijiedarbojas sievišķība, skaistums, māksla, estētika un vīrišķība, izaicinājums, cīņas spars. Šogad Kauguru rudens svētki norisināsies vienā no plašākajām ielām Kauguros – Tallinas ielā, posmā no Mazās Nometņu ielas līdz Jurģu ielai. 

Kauguru rudens svētku dienā ierastajam vilcienu satiksmes grafikam, AS Pasažieru vilciens nodrošinās papildu reisu no Slokas uz Rīgu plkst. 23.55. 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko