Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Keita Vinsleta trešo reizi izgājusi pie vīra

Britu aktrise un filmas Titāniks zvaigzne Keita Vinsleta jau trešo reizi izgājusi pie vīra. Viņa decembrī apprecējusies ar pazīstamā uzņēmēja Ričarda Brensona radinieku Nedu Rokenrolu, vēsta ārzemji.

Pāris salaulājies Ņujorkā, un K.Vinsletu pie vīra izdevis viņas kolēģis – aktieris Leonardo di Kaprio, ziņo izdevums The Sun. Lai arī mazās kāzas apmeklējuši vairāki pāra draugi, laulības bijušas pārsteigums K.Vinsletas radiniekiem, apgalvo izdevums.

K.Vinsleta ar N.Rokenrolu sākusi draudzēties 2011.gadā pēc tam, kad uz R.Brensona vasaras māju Nekeras salā ieradusies kopā ar savu toreizējo draugu un Burberry modeli Luisu Douleru. L.Doulers toreiz ticis pamests, savukārt K.Vinsleta uzsākusi jaunas attiecības, ziņo izdevums E!Online.

K.Vinsleta jau divreiz bijusi precējusies, un viņai no abām laulībām ir pa bērnam. 1998.gadā aktrise apprecējās ar režisora asistentu Džimu Thrīpletonu, viņiem 2000.gadā piedzima meita, taču pāris 2001.gadā šķīrās. 2003.gadā K.Vinsleta apprecējās otro reizi – par viņas vīru kļuva britu režisors Sems Mendes. Viņu laulībā piedzima dēls Džo Alfijs, taču pāris 2010.gadā šķīrās.

Arī N.Rokenrols jau reizi bijis precējies – viņa pirmā sieva bija sabiedrības dāma Elīza Pīrsone, Koudrijas vikonta meita. Jāpiebilst, ka K.Vinsletas vīram savulaik bijis arī cits vārds – Ābels Smits, kuru viņš oficiālā kārtā nomainījis pret Nedu Rokenrolu. 34 gadus vecais līgavainis strādā R.Brensona kompānijā Virgin Galactic, vēsta E!Online.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Lieldienu brokastis

Divas dažādas pashas receptes un maizītes, kas jācep Lielajā Piektdienā.

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko