Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +1 °C
Apmācies
Piektdiena, 19. aprīlis
Vēsma, Fanija

Ķīnieši tuklus tīģerus dabas parkā izklaidē ar droniem

Interneta lietotājiem visā pasaule prieku izraisījis video no kāda Sibīrijas tīģeru dabas parka Ķīnā, kur redzams kā lielie kaķi spēlējoties dzenā un noķer dabas parka darbinieku vadītu dronu.

Izklaidējošajā video skatāms, kā graciozie plēsēji skrien pakaļ bezpilota lidaparātam un kādā brīdi pat to noķer, tālāk redzams, ka dabas parka darbinieki aktivizē dūmošanas funkciju, kas, kā ziņo portāls The Star, paredzēta, lai aizbaidītu plēsējus un parka darbinieki dronu varētu savākt nakamajai izmantošanas reizei. 

Video ir priecīga vēsts daudziem dzīvnieku draugiem, jo tīģeru bildes no šī parka Ķīnas Heilundzjanas provinces Harkas pilsētā pirms pāris nedēļām radīja pamatīgu satraukumu. 

Proti, tūristi bija dalījušies ar attēliem, kurā redzamie tīģeri izskatījās ļoti aptaukojušies. Dabas draugi norādīja, ka tā ir nežēlība pret dzīvniekiem. Tiesa gan, dabas parka pārstāvji norādīja, ka tīģeriem ziemas laikā aptaukoties esot pilnīgi normāli un, pienākot vasarai, dzīvnieki liekos kilogramus nometīs. 

Iespējams, ka tieši tāpēc no dabas parka publicēti vairāki video, kuros redzams, kā tīģeri, kas, salīdzinot ar fotoattēlos redzamo, izskatās tikai nedaudz apaļīgi, enerģiski medī dronu.

Šī nav pirmā reize, kad internetā popularitāti izpelnās dzīvnieku "cīņas" pret droniem. Apakšā redzams īsa klipu montāža, kur savvaļas dzīvnieki uzbrūk bezpilota lidaparātiem. 

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko