Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +21 °C
Daļēji saulains
Sestdiena, 1. jūnijs
Mairita, Bernedīne, Biruta

Krogu apskats: YoYo Frozen Yoghurt

 Reizēm jaunu kafejnīcu apskatīšanu apvienoju ar tikšanos. Es nedzīvoju centrā, laiks ir deficīta matērija, un vienkārši doties «uz pilsētu», lai aizietu uz krogu, sēdētu un domātu par ēdienu un interjeru, šķiet neiederīgi mūsu steidzīgajā laikmetā. Tā arī plānojot pēdējo kroga apskatu, nolēmu to apvienot ar lietišķu sarunu. Mans sarunu biedrs neiebilda, taču, kad ierados, viņš mulsi stāvēja ārā, nevis atradās kafejnīcā. Viņam likās, ka mēs tur neiederēsimies. Tiešām, tur iegājuši, mēs devāmies citur. Es, pienākuma dzīts, nedaudz vēlāk tur atgriezos viens.

Rotaļīgais optimisms

Minētais ievads varētu liecināt par kritiku. Tā arī ir – taču šajā gadījumā kritika vērsta pašiem pret sevi – diviem onkuļiem, kuri savās tumšajās drēbēs un nopietnajās sarunās nespēja iejusties krāsainajā un rotaļīgajā YoYo starp raibiem tīņiem, maziem bērniem un viņu vecākiem.

YoYo Frozen Yoghurt ir jauks un optimistisks iestādījums, kas no pašapkalpošanās automātiem apmeklētājiem neierobežotā daudzumā spiež ārā aukstu jogurtu dažādās variācijās – no karameļu līdz maskarpones un piparmētru, un meloņu, un nez kādus vēl. Jogurtu pēc tam var apliet ar mērci (es izvēlējos karsto zemeņu mērci), apkaisīt ar augļiem, sukādēm, šokolādi utt. Tā nav vieta onkuļiem un tantēm, kas grib dzert kafiju, – un tās tur nemaz nav.

Sākums ekspansijai

Piedāvājums ir svaigs, lakonisks un kvalitatīvs – varbūt tāpēc, ka YoYo pieder Latvijā dzīvojošiem biznesa partneriem no Īslandes un Fēru salām. Šī ir pirmā YoYo kafejnīca, taču drīzumā tikšot veidota otra, kas atradīsies Vecrīgā. Rīga ir tikai placdarms ekspansijai – kā vēstīts internetā, nākamā gada laikā uzņēmums plāno attīstīt 15 kafejnīcu tīklu visā Eiropā.

Saldējuma pašapkalpošanās kafejnīcu tīkla ideja nākot no ASV, pēc tam izplatīta arī tik amerikanizētajā Īslandē. Atminos, ka agrāk šajās stūra telpās pārdeva dārgus luksusa «melnā zīmola» Samsonite koferus. Šo «nepieciešamības» produktu izravēja krīze, pēc tam tur atvērto beķereju savukārt lieku padarīja desmitiem citu līdzīgu sāncenšu centrā. Spriežot pēc lielā apmeklētāju skaita, Barona un Kalniņa ielas stūris beidzot ir aizpildīts ar kaut ko rīdziniekiem vajadzīgu.

***

Izklaide TV ēda: Piparmētru, meloņu un citronu jogurts ar karstu zemeņu mērci un svaigu augļu piedevu – Ls 2,80

***


Kafejnīca YoYo Frozen Yoghurt

K. Barona ielā 10. Pirmdien–svētdien 11.30–22

* * * * Interjers

* * * * Jogurts

* * * * * Apkalpošana

* * * * * Atmosfēra

* * * * * Bērniem draudzīga vide

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko