Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +19 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 2. maijs
Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds

Labākie Latvijā tapušie Hārlemas kratekļi

Latvijā atradušās dzirdīgas ausis un redzīgas acis, kuras nolēmušas sekot interneta vietnē YouTube par sensāciju kļuvušās _Harlem shak_e jeb _Hārlemas kratekļa dejas soļiem. _Jūsu uzmanībai publicējam, mūsuprāt, labākās šīs dejas versijas, kas līdz šim tapušas Latvijā.

1.Februāra beigas Rīgai izdevušās visai ražīgas - šajās dienās jaunieši sarīkojuši divas zibakcijas, kas veltītas Hārlemas krateklim.

Šajā (galvenajā - red.) video redzamā zibakcija, kas, kā liecina YouTube publicētā informācija, uzfilmēta 27.februārī un īstenota Centrālās stacijas laukumā, kā arī pie Latvijas Nacionālās operas. Vēl viena zibakcija galvaspilsētā sarīkota 28.februārī. 

2. Valmierā tapušais Hārlemas krateklis izceļas citu vidū, jo īstenots neierastā vietā - uz studentu kopmītņu jeb koju balkoniem. Deju var aplūkot šeit.

3. Novērtējot jēkabpiliešu izturību, kuri, neraugoties uz ziemas salu, metušies bez kažokiem un mēteļiem Hārlemai veltītajā dejā, publicējam šo video.

4. Uzslava šī video autoriem par vēlmi atbrīvot manekena vēderu no orgāniem. Plašāk par visu - šajā video.

5. Viens no dalībnieku skaita ziņā lielākajiem Hārlemas kratekļiem, kas nofilmēti Latvijā, tapis Rīgas 96.vidusskolā. Video var skatīt šeit.

P.S. Ja nu mūsu uzmanībai garām ir paslīdējis kāds ievērības cienīgs un Latvijā tapis Hārlemas krateklis, lūdzu, saiti uz video, kas ievietots YouTube, publicēt šī raksta komentāru sadaļā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko