Laika ziņas
Šodien
Smidzinošs lietus
Rīgā +7 °C
Smidzinošs lietus
Pirmdiena, 6. maijs
Didzis, Gaidis

Laura Reinika svētku koncertšovs - jau šo ceturtdien

Ceturtdien, 20. decembrī, Arēnā Rīga savu līdz šim lielāko koncertu sniegs Lauris Reiniks, kurš pēdējā laikā daudz uzmanības veltījis atpazīstamības nostiprināšanai ārpus Latvijas, bet gada nogali, atbilstoši tradīcijai, pavada kopā ar tuvajiem cilvēkiem un talanta cienītājiem dzimtenē.

Koncertšovā Lauris Reiniks Ziemassvētkos bez paša Laura uz skatuves būs Vidzemes kamerorķestris, instrumentālā grupa MC orķestris, deju kolektīvs Dzirnas, koris Pa Saulei, bērnu popgrupa Knīpas un knauķi, Laimas Muzykanti, dziedātājas Elīna Šimkus un Yana Kay, Reiniku ģimene un citi mūziķi.

Pavisam vakara gaitā uz skatuves būs gandrīz 300 dalībnieku, mirdzēs vairāk nekā kilometru garas lampiņu virtenes un visam pāri sliesies sešus metru augsta svētku egle. Koncerta rīkotāji MicRecPM saka, ka lielākais izaicinājums šoreiz bijis panākt, lai publika gūst ne tikai krāšņu šovu un izjustus muzikālus priekšnesumus, bet arī īpašo Ziemassvētku noskaņojumu, baudu acīm un ausīm, vielu sajūtām un pārdomām.

Stāsta koncerta (arī populāro videoklipu Es skrienu, Sirds sadeg neparasti 2012 u.c.) režisore Aija Strazdiņa teic: "Esam īpaši domājuši, lai šis būtu sirsnīgs, daudzkrāsains un pārsteigumiem bagāts koncerts ģimenēm, emocijām bagāts piedzīvojums gan pieaugušajiem, gan bērniem - jo Ziemassvētki ir kopā būšanas laiks! Redzot, ar kādu entuziasmu koncertam gatavojas ne tikai pats Lauris, bet arī neskaitāmi dažādu vecumu dejotāji, dziedātāji un mūziķi, pārņem saviļņojums un prieks, ka gada tumšajā laikā visi kopā varam radīt gaišu un neaizmirstamu pasākumu, iespējams, iespaidīgāko lielo Ziemassvētku notikumu šogad."

Koncerts Lauris Reiniks Ziemassvētkos notiks 20. decembrī Arēnā Rīga, sākums plkst.19.

Biļetes nopērkamas Biļešu paradīzes kasēs un www.bilesuparadize.lv.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Vācu trestera reģioni

Gandrīz visos Vācijas vīnkopības apgabalos vīnkopji destilē arī savu vīnogu spiedpaliekas, ja vien viņiem ir oficiāla atļauja to darīt.

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko