Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +12 °C
Viegls lietus
Svētdiena, 5. maijs
Ģederts, Ģirts

Mailija Sairusa, baumu saniknota, nolemj boikotēt Tviteri

Dziedātāja un aktrise Mailija Sairusa, saniknota par presē publicētajām baumām par viņas un aktiera Līama Hemsvorta kāzu atcelšanu, nolēmusi boikotēt Tviteri.

Par M.Sairusas un L.Hemsvorta kāzu atcelšanu nesen vēstīja izdevums Us Weekly, atsaucoties uz vienu no pāra draugiem. Izdevuma ziņu avots klāstīja: „Ar Līamu un Mailiju ir cauri. Mailija savā karjerā nolēma ieturēt pauzi, lai vairāk pavadītu laiku ar Līamu. Tagad viņa ir ķērusies pie ceturtā albuma ieraksta, un viņa nav laimīga (..) Darbs viņu attiecībās ir ienesis stresu.“

Baumas par kāzu atcelšanu pastiprinājās pēc tam, kad šī gada sākumā, lai arī būdami sabiedriski aktīvi, aktieris un dziedātāja ne reizi nav kopā parādījušies sabiedrībā.

Izdevuma publikācija saniknojusi dziedātāju, tāpēc viņa nolēmusi kādu laiku boikotēt sociālo tīklu Twitter. „Man ir apriebusies LA (Losandželosa – red.). Un man ir apriebušies meli, kas nāk tai līdzi. Es neatcēlu savas kāzas. Es ieturu pauzi no sociālajiem medijiem,“ tvītoja M.Sairusa.

Jau iepriekš ziņots, ka M.Sairusa novilcinājusi kāzas, lai ierakstītu jaunu albumu. Komēdijseriāla Hannah Montana zvaigzne pērnā gada jūnijā paziņoja par saderināšanos ar filmas The Hunger Games (Bada spēles) aktieri L.Hemsvortu.

"Ieraksts prasa no manis ļoti daudz. Tas mani nogalinās. Es priecājos par gaidāmajām laulībām, taču es jau jūtos precējusies. Es zinu, ka mēs būsim kopā mūžīgi, tāpēc man šobrīd nemaz nevajag to papīru," pērnā gada rudenī klāstīja dziedātāja. 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Spridzeklis, kam visgrūtāk nedarīt neko

Apmācot Jaunskotijas pīļu retrīveru, var nākties iziet cauri visai attiecību gammai, bet Irinai Vozņukai un viņas Rino treniņi sagādā īstu azartu.

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko