Laika ziņas
Šodien
Skaidrs

Makfārleins Oskara laureātu ceremonijā izgāžas ar joku par Hitleru

****Ceturtdien, Losandželosā rīkotajā Oskara balvas laureātu paziņošanas ceremonijā neveiksmīga joka dēļ izgāzies viens no ceremonijas vadītājiem – aktieris Sets Makfārleins, pazīstams kā animācijas seriāla Family Guy veidotājs.

Paziņojot filmas, kuras izvirzītas Oskaram kategorijā „Labākā ārzemju filma“, aktieris pavēstījis: „Pēdējo reizi, kad Austrija un Vācija sanāca kopā, lai kaut ko producētu, tas bija Hitlers.“ Šo joku aktieris attiecinājis uz Oskaram izvirzīto kinolenti Amour.

Viņa joku auditorija uztvērusi neviennozīmīgi, bet vēlāk sociālajā tīklā Twitter aktieris ticis sparīgi kritizēts. Daudzi sociālā tīkla lietotāji tvītojuši, ka aktiera joks bijis nepieņemams un nevajadzīgs.

„Es nezinu, kas tas bija, es domāju, ka mēs iestarpinājām (šo joku - red.) pēdējā brīdī. Mēs aizmirsām, ka esam televīzijā, viena lieta noveda pie nākamās, un tad bija jau par vēlu,“ notikušo vēlāk raidījumam Entertainment Tonight skaidrojis S.Makfārleins.

85.ASV Kinoakadēmijas Oskara balvas pasniegšanas ceremonija Losandželosā tiks rīkota 24.februārī. To vadīs aktieri S.Makfārleins un aktrise Emma Stouna.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko