Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Otrdiena, 7. maijs
Henrijs, Jete, Henriete, Enriko

Mazulis pēc mātes nāves izdzīvo, pateicoties šokolādes olām

Austrālijā kāda divgadīga meitenīte, iesprostota mājā ar savas mātes līķi, pavadījusi vismaz piecas dienas un izdzīvojusi, pateicoties Lieldienu šokolādes olām. "Viņa bija diezgan letarģiska un bāla. Daudz nerunāja," atrasto meitenīti raksturoja vietējais Jaundienvidvelsas štata mediķis Īmons Persels. 

Bēdīgo atklājumu – mirušo meitenītes māti – uzgājis vietējās draudzes mācītājs apdzīvotā vietā Ašmontā, kas atrodas netālu no pilsētas Voga Voga. Vietējās draudzes locekļi esot mācītājam pauduši satraukumu, ka sieviete jau vairākas dienas nav ieradusies uz pasākumiem. 

Kad mācītājs ieradies sievietes mājā kopā ar kaimiņiem, viņi atklājuši, ka sieviete ir vismaz piecas dienas kā mirusi, savukārt meitenīte atradusies turpat mājās viena pati un bijusi ļoti novārgusi. Kā atzina vietējie mediķi, meitenītes cukura līmenis asinīs esot tomēr bijis labs. "Tas notika pēc Lieldienām, varbūt mājās bija kādas šokolādes olas, kuras viņa apēda," pieļāva mediķis Īmons Persels. 

Kā apliecināja policijas pārstāvji, vēl esot pāragri spriest par mātes patiesajiem nāves iemesliem, ziņo news.com.au

Mazā meitenīte tika nogādāta slimnīcā, bet pēc atkopšanās nodota kādas ģimenes aprūpē. 

Kā atzina Kristus draudzes mācītājs Ross Brinkmans, 36 gadus vecā sieviete bijusi iemīļota draudzē un mājā dzīvojusi divatā ar savu meitiņu. "Man piezvanīja viens no draudzes locekļiem un pavēstīja, ka sieviete jau vairākas dienas nav ieradusies uz pasākumiem. Es aizbraucu palūkoties, kā viņai klājas. Un tad mēs viņu atradām," ar nožēlu pauda mācītājs. 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Vācu trestera reģioni

Gandrīz visos Vācijas vīnkopības apgabalos vīnkopji destilē arī savu vīnogu spiedpaliekas, ja vien viņiem ir oficiāla atļauja to darīt.

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko