Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +22 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 29. aprīlis
Raimonds, Laine, Vilnis

Medmāsa pirmsnāves vēstulē savā nāvē vaino Austrālijas dīdžejus

Londonas Karaļa Edvarda VII slimnīcas medmāsa Džasinta Saldana, kura pēc Austrāļu dīdžeju viltus zvana izdarījusi pašnāvību, savā nāvē vainojusi dīdžejus. Medmāsa savas dusmas par 2Day FM dīdžeju Melas Greigas un Maikla Kristiana rīcību paudusi vienā no trijām pirmsnāves vēstulēm, ziņo portāls news.com.au.

Kā zināms, nedēļā, kad Karaļa Edvarda VII slimnīcā ar grūtniecības toksikozi tika ievietota prinča Viljama sieva Ketrīna, Austrāļu dīdžeji, izliekoties par karalieni Elizabeti II un princi Čārlzu, no slimnīcas personāla noskaidrojuši detaļas par Ketrīnas veselības stāvokli. Dž.Saldana bijusi tā, kas savienojusi dīdžejus ar Ketrīnu Midltoni aprūpējušo medmāsu.

„Dievs vien zina, kas bija viņas prātā,“ medijiem pavēstīja viena no Dž.Saldanas radiniecēm Zīna. „Varbūt viņa domāja, ka viņa ir pataisīta par muļķi. Mēs pat nezinājām par šāda viltus zvana eksistenci,“ sacīja radiniece.

46 gadus vecā Dž.Saldana pašnāvību izdarīja pakaroties. Viņas ģimene – vīrs, dēls un meita – devušies uz Indiju, kur būs Dž.Saldanas pēdējā atdusas vieta.

Līdz šim mediji ziņojuši, ka Dž.Saldana atstājusi trīs pirmsnāves vēstules – vienā no tām viņa kritizējusi arī Karaļa Edvarda VII slimnīcas vadību.

Izmeklēšanu notikušā sakarā ir sācis ne tikai Skotlenjards, kas talkā lūdzis arī Austrālijas tiesībsargus, bet arī Austrālijas mediju uzraugs.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko