Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Piektdiena, 3. maijs
Uvis, Gints

Modele Evandželista no franču miljardiera vēlas piedzīt ievērojamus alimentus

Modele Linda Evandželista iesūdzējusi tiesā bijušo partneri miljardieri Fransuā Anrī Pino un vēlas piedzīt 28 500 mārciņas (24 600 latus) katru mēnesi alimentos kopīgajam bērnam.

Evandželista uzstāj, ka viņai katru mēnesi nepieciešamas 4300 mārciņas (3710 lati) auklītēm un 10 tūkstoši mārciņu (8,6 tūkstoši latu) bruņotiem šoferiem, ziņo britu laikraksts Evening Standard.

Modele apgalvo, ka Pino, kurš tagad ir precējies ar meksikāņu aktrisi Salmu Hajeku, ieteicis Evandželistai izdarīt abortu, kad uzzināja par grūtniecību.

Miljardiera kompānijai PPR pieder vairāki augstās modes zīmoli, tostarp modes nami Balenciaga, Gucci un Yves Saint Laurent.

Viņš atzina, ka pārtraucis attiecības ar Evandželistu, kad 2006.gada janvārī uzzinājis par viņas grūtniecību. Modeles un miljardiera attiecības ilga aptuveni četrus mēnešus.

"Viņa bija tik laimīga, kad gaidīja bērnu," sacīja Pino. "Taču tas nebija plānoti. Tobrīd es nolēmu izbeigt attiecības."

Taču bagātnieks bērnam nav sniedzis finansiālu palīdzību. "Viņa neprasīja, un es nepiedāvāju," skaidro Pino.

Evandželistas bagātība lēsta ap pieciem miljoniem dolāru (2,66 miljoniem latu). Reiz viņa žurnālistiem teica, ka viņa un citas supermodeles "no rīta nemaz nemostas par mazāk nekā 10 tūkstošiem dolāru".

Savukārt Pino ģimenei pieder septiņi miljardi dolāru (3,7 miljardi latu). "Lielākā daļa izmaksu neattiecas uz [viņu dēlu] Augustīnu, bet gan uz pašu Evanželistu," teica Pino advokāts. "Šiem cilvēkiem ir vairāk naudas nekā citiem, taču mēs uzskatām, ka prasība ir vienkārši absurda."

Ārzemju mediji ziņo, ka Evandželista lūgusi miljardierim nopirkt viņu dēlam māju, kas līdzinās astoņus miljonus mārciņu (6,9 miljonus latu) vērtajam īpašumam Kalifornijā, kas atrodas Pino un Hajekas četrus gadus vecās meitas trasta fondā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko