Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +13 °C
Viegls lietus
Sestdiena, 27. aprīlis
Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne

Nākamgad Positivus ilgs trīs dienas

Jau tradicionāli Salacgrīvā rīkotais festivāls Positivus nākamgad pirmo reizi ilgs trīs dienas - no 19. līdz pat 21. Jūlijam, paziņoja festivāla organizatori. “Trīs dienu festivālā apmeklētāji varēs izbaudīt daudz vairāk aizraujošas mūzikas un mākslas“ informēja festivāla rīkotājs Ģirts Majors. “Ilgāks festivāls būs arī daudz pievilcīgāks ārvalstu apmeklētājiem, lai pavadītu nedēļas nogali Latvijā.

Svētdien festivāls noslēgsies pirms pusnakts, tādēļ tiem, kam nākamā ir darba diena, būs iespēja paspēt nokļūt mājās,” uzsvēra Ģ.Majors.Turpinot tradīciju, telšu pilsētiņa apmeklētājiem būs atvērta jau no ceturtdienas vakara, līdz pat pirmdienas pēcpusdienai.Biļetes us 2013. gada Positivus festivālu būs pieejamas jau no 15.oktobra un tikai pirmās trīs dienas, no 15. līdz 17.oktobrim, festivāla trīs dienu biļete maksās 29 latus un būs nopērkamas tikai www.positivusfestival.com un Nordea bankomātos. Biļetes cena ar telšu pilsētiņu – 33 lati.No 18.oktobra biļetes būs nopērkamas arī visās _Biļešu Serviss _kasēs un www.bilesuserviss.lv. To cena, līdz pirmo mākslinieku izziņošanai, būs 33 lati bez telšu vietas un 37 lati ar telšu vietu. Vēlāk tirdzniecībā nonāks arī vienas dienas, sestdienas – svētdienas, kā arī VIP biļete.Līdz šim Positivus festivālā ir uzstājusies virkne izcilu pašmāju un ārzemju mūziķu - _Keane, Manic Street Preachers, The Vaccines, Damien Rice, Instrumenti, Muse, Travis, Editors, Scissor Sisters, OK GO, James, Röyksopp, Prāta Vētra, Hurts, Mark Ronson & The Business Int., Gustavo, Moby, Fatboy Slim _un daudzi citi.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Vācu tresterbrands

Visos reģionos, kur audzē vīnogas un dara vīnu, izmanto arī vīnogu spiedpaliekas. Itālijā no tām gatavo grapu, Francijā – marku, bet Vācijā – tresteru (Tresterbrand).

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko