Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +20 °C
Skaidrs
Trešdiena, 15. maijs
Sofija, Taiga, Airita, Arita

Notiks blokflautu zibakcija

Dānijas Karalistes vāstniecība Latvijā un Dānijas Kultūras institūts 29. Janvārī rīko oficiālu pasākumu Dānijas kļūšanai par ES prezidējošo valsti ar dāņu blokflautas virtuozes Mikalas Petri (Michala Petri) un Dāņu Nacionālā Vokālā ansabļa koncertu Lielajā Ģildē, kurā tiks atskaņots Uģa Prauliņa speciāli šim sastāvam sakomponēts skaņdartbs „Lakstīgala”.

Šajā sakarā, lai popularizētu nepelnīti novārtā atstāto mūzikas instrumentu – blokflautu – mēs esam iecerējuši pāris dienas pirms lielā koncerta  - 26.janvārī plkst.13:45 – Doma Laukumā (nepiemērotu laikapstākļu gadījumā Lielajā Ģildē) sapulcināt vienkopus pēc iespējas vairāk blokflautistus un kopīgi nospēlēt  „Twinkle, twinkle, little star” (notis www.dki.lv zem „Blokflautu zibakcija”). 

Aicināti  visi, kam nav sveša blokflauta un kaut minimālas iemaņas, lai nospēlētu šo dziesmiņu, kā  arī tos, kas vienkārši varētu papildināt mūsu pulku atbalstot pūtējus ar degošām brīnumsvecītēm rokās radot papildus iespaidu, atsaukties un kopīgiem spēkiem šo flashmob ideju realizēt. Būtu ideāli, ja mēs sapulcētu vismaz 100 blokflautistus!!!! Tāds gadījums Latvijas mērogā būtu vēl kas nebijis!!!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko