Laika ziņas
Šodien
Migla
Piektdiena, 26. aprīlis
Rūsiņš, Sandris, Alīna

Par Latvijas skanīgāko dziedošo ģimeni kļuvusi Tihovsku ģimene

Svētdien, 9.decembrī, tika noskaidroti LNT sirsnīgā projekta Dziedošās ģimenes uzvarētāji. Pēc skatītāju un žūrijas balsojuma divpadsmit nedēļu ilgušajā projektā uzvarēja Tihovsku ģimene no Ludzas, kas kļuva par Latvijas skanīgāko ģimeni un ieguva galveno balvu - 5000 eiro. Godpilno otro vietu ieguva Baumaņu ģimene no Aizkraukles, bet trešajā vietā ierindojās Pavlovsku ģimene no Rēzeknes.

Fināla raidījums bija emocionāls un aizkustinošs, jo dziedošās ģimenes bija īpaši gatavojušās, lai iepriecinātu skatītājus un paliktu ikviena atmiņā arī pēc projekta noslēguma. Finālā katra ģimene izpildīja divas dziesmas – vienu vēl nedzirdētu dziesmu, bet otru jau no esošā repertuāra. Koncerta noslēguma reizē raidījumā viesojās aktieris Artūrs Skrastiņš ar grupu Putnu balle. Savukārt projekta pavadošā mūziķu grupa _In general sucas mc _orķestris izpildīja dziesmu Umbrella. Muzikālā konsultante Katrīna Tropa pārsteidza ar dziesmas Your song izpildījumu. Tāpat varēja redzēt un dzirdēt dziedošās ģimenes, kuras šogad piedalījušās projektā, bet līdz finālam netika.Pirmā uz skatuvi devās starptautiskā Baumaņu ģimene un izpildīja dziesmu Dvēselīte no filmas Spēle, kas savā ziņā ir drosmīga izvēle. Žūrija atzina, ka Baumaņu sagatavotais priekšnesums bija brīnišķīgs, no sākuma līdz beigām katra nianse bija pārdomāta, tāpēc novērtēja ar maksimālo punktu skaitu - 33. Tikpat punktu ģimene ieguva par lustīgo otras izpildīto dziesmu Pasaule, pasaulīt izpildījumu. Otrās uzstājās Pavlovsku meitenes, kuras ar dziesmu Kafijas krūze uzrunāja skatītājus. Par tīro izpildījumu un priekšnesumu žūrija viņas novērtēja ar 32 punktiem. Otrajā reizē Pavlovskas tautastērpos kāpa uz skatuves un ar lepnumu izpildīja latgaliešu tautasdziesmu Rudzu molu as nūgoju, ko papildināja ar lustīgu deju. Žūrija īpaši izcēla meiteņu balsis, starojošo prieku un kopības sajūtu, kas jūtama priekšnesuma laikā, par ko ieguva 32 punktus. Trešā bija enerģiskā Tihovsku ģimene, kuras temperamentīgais, muzikālais un drosmīgais priekšnesums - dziesma Skaista mana brāļa sēta - izpelnījās 32 punktus. Arī otrajā reizē ģimene ieguva tādu pašu punktu skaitu par _Vilku dziesmas _izpildījumu. Žūrija Tihovskiem novēlēja turpināt iesākto, radīt pašiem savas dziesmas un nest savu ģimenes vārdu plašāk pasaulē. "Milzīgs paldies vokālajām skolotājām, kuras kopā ar mums bija līdz galam šajā projektā. Mēs uzvarējām, jo mums bija lieliska komanda, kas palīdzēja visu paveikt," uzzinot par uzvaru, sacīja Tihovsku ģimene.

Otro vietu ieņēma Baumaņu ģimene no Aizkraukles, kura no LNT dāvanā saņēma tūkstoš latu sadzīves tehnikas iegādei, bet trešo vietu ieguva Pavlovsku ģimene no Rēzeknes, kura saņēma Ls 200 dāvanu karti no Maximas.

Dziedošo ģimeņu fināla raidījumu, kā arī visus iepriekšējos raidījumus var noskatīties mājas lapā www.lnt.lv, bet bildes no katras svētdienas koncerta skatāmas LNT Facebook profilā LNT Oficiālā lapa.


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Zirnis joko - 26.04.2024.

Ak, šī šausmīgā vēlme rakstīt dzejoļus, kad tava poētiskā talanta virsotne ir atskaņas "mīlēt – kremēt".

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko