Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +16 °C
Daļēji saulains
Svētdiena, 5. maijs
Ģederts, Ģirts

Par pirmo 500 miljonu YouTube rekordistu kļuvis klips, kurā mazulis iekož brālim pirkstā

Par pirmo video krātuves You Tube lietotāja veidotu klipu, kas sasniedzis 500 miljonu skatījumu, atzīts klips ar nosaukumu Čārlijs iekoda man pirkstā (Charlie Bit My Finger), raksta informācija tehnoloģiju (IT) portāls The Next Web (TNW).Klipā redzams zēns, kurš tur klēpī mazuli - brālīti -, kurš iekož lielajam brālim pirkstā un smejas, dzirdot viņa kliedzienus.

TNW raksta, ka klips augšupielādēts video krātuvē jau 2007.gadā, taču popularitāti ieguvis, vairojoties ātrgaitas interneta un mobilā interneta pieslēgumiem pasaulē. 2012.gadā 73,5% klipa skatījumu nāca no mobilām ierīcēm - viedtelefoniem un planšetēm - salīdzinot ar 22,4 % no šādām ierīcēm 2010.gadā.TNW norāda, ka Čārlijs iekoda man pirkstā skatījumu skaitu ar uzviju pārsniedzis Dienvidkorejiešu mūzikas klips Gangnam Style, taču video ar abiem brāļiem bijis pirmais, kas sasniedzis 500 miljonu skatījumu skaitu. Klips ir tikai 56 sekundes garš.Kā ziņo portāls, starplaikā Čārlija un viņa brāļa tēvs YouTube ielicis vēl divus klipus par brāļiem, kad Čārlijs bija maziņš, taču kopš 2007.gada abi zēni ir paaugušies.Jau ziņots, ka korejiešu popa sensācijas Psy hits Gangnam Style kļuvis par visu laiku skatītāko videoklipu vietnē YouTube vairāk nekā 805 miljonu skatījumiem.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Spridzeklis, kam visgrūtāk nedarīt neko

Apmācot Jaunskotijas pīļu retrīveru, var nākties iziet cauri visai attiecību gammai, bet Irinai Vozņukai un viņas Rino treniņi sagādā īstu azartu.

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko