Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +9 °C
Daļēji apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Pērn labākie modes lauciņā - BeCarouselle un Agnese Narņicka

Par pērnā gada labāko modes mākslinieci Latvijas Stila un modes balva 2012 pasniegšanas ceremonijā tika atzīta zīmola One Wolf radītāja Agnese Narņicka, informēja pasākuma organizatori. Modes māksliniece izpelnījusies ievērību jau agrāk, veidojot industriālu un urbānajai videi pieskaņoto apģērbu. Pērnā gada laikā māksliniece Latvijas modes lauciņā savukārt spēcīgi sevi pieteikusi ar džinsiem, kuri paredzēti abu dzimumu pārstāvjiem.

Par pērnā gada izcilāko debiju modes jomā savukārt balvu saņēma zīmols BeCarouselle un tā veidotāja, dizainere Dace Krieviņa-Bahmane.

Godalgu par ieguldījumu Latvijas modes attīstībā savukārt saņēma modes mākslinieks Bruno Birmanis.

Jau ziņots, ka 25. februārī Latvijas Nacionālās operas Jaunajā zālē tika pasniegta Latvijas Stila un modes balva 2012 par sasniegumiem stila un modes jomā. Svinīgajā pasākumā tika apbalvotas Latvijā stilīgākās personības un labākie profesionāļi modes industrijā kopumā 13 dažādās nominācijās.

Par gada stilīgāko aktrisi atzīta Dārta Danēviča, par stilīgako aktieri – Ivars Krasts.

Pie titula Stilīgākā dziesmu izpildītāja tika grupas Triānas parks soliste Agnese Rakovska, savukārt par Stilīgāko dziesmu izpildītāju tika pasludināts Markus Riva.

Grupa The Sound Poets tika atzīta par stilīgāko mūziķu grupu, kamēr Santa Bindemane-Mihelsone – par stilīgāko TV dīvu, bet Renārs Zeltiņš – par stilīgāko televīzijas raidījuma vadītāju.

Šogad balvas žūrijā darbojās ne tikai dažādu izdevumu redaktores un žurnālistes, tostarp Džina Briška, Maija Silova, Ieva Čečina, bet arī izdevēja Aija Simsone, modes blogeris Deniss Ševeļovs, modes žurnāliste no Stokholmas Zulfija Starsta, starptautiskā modes un dizaina portāla design42day.com modes direktore Laura Fjuzo un pazīstamais Krievijas modes mākslinieks Oļegs Birjukovs.

Balvu pasniegšanas ceremoniju Baltijas modes federācija organizēja jau astoto gadu pēc kārtas.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kā pareizi novārīt olas?

Tuvojas Lieldienas – lielā olu izēšanās, kad krāsotas oliņas gozēsies un dekorēs katru brokastgaldu. Kas ir nepieciešams, lai pareizi tās izvārītu?

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko