Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +4 °C
Skaidrs
Trešdiena, 8. maijs
Staņislava, Staņislavs, Stefānija

Populāri cilvēki izgatavos kartiņas bērnu nama audzēkņu atbalstam

27.novembrī sabiedrība pazīstami cilvēki bērniem veidos īpašas Ziemassvētku kartiņas. Akciju, kurai dots nosaukums Brīnumu ščavas, piedalīsies aktrise Ināra Slucka, mūziķes Liene Šomase, Zane Dombrovska, Elizabete Zagorska, Jenny May un daudzi citi.

Optikas salonā Outlet Optika, kas atrodas Rīgā, Kr.Valdemāra ielā 37, akcijas dalībnieki kartiņas veidos kopā ar bērnu nama Laubere audzēkņiem. Kartiņas palīdzēs veidot palīdzēs akcijas idejas autori Kašers jeb Kaspars Blūms-Blūmanis un Jogita Pūpola.

Apsveikuma kartiņas par ziedojumiem ikviens varēs iegādāties savā īpašumā, tā ar savu pirkumu atbalstot ieceri- par ziedotajiem līdzekļiem sarūpēt svētku pārsteigumus un dāvanas Lauberes bērniem. Kartiņas ar bērniem līmēs, zīmēs, veidos aplikāciju tehnikā arī Lingita Lina Bopulu, Marta Ritova, Košā jeb Anita Intaite, Mārtiņš Ruskis, Dāvis Ķimenis, grupa Triānas Parks, Jānis Buķelis, Oskars Deigelis, Sabīne Prenclava, Rihards Zaļupe un citi.

Pirmās labdarības akcijas Laimes ota ietvaros Kašers jeb Kaspars Blūms-Blūmanis un Jogita Pūpola kopā ar Alūksnes bērnu ar īpašām vajadzībām atbalsta centra Saulstariņi bērniem rotāja brilles. Ikviens savā īpašumā varēja iegūt krāšņās brilles, kas palīdzēja realizēt akcijas mērķi- apmaksāt mūzikas un deju terapijas nodarbību ciklus Saulstariņu bērniem. Šī iecere mudināja spert nākamo soli, un nu 27.novembrī norisināsies otrā akcija Brīnumu ščavas, informēja pasākuma rīkotāji. Daļa no izveidotajām kartiņām būs aplūkojamas arī salonā Outlet Optika, kā arī iegādājamas labdarības akcijas mājas lapā www.laimesota.lv.

Īpašo viesu, kuri darinās kartiņas, ierašanās laiki:

11.00 – Ināra Slucka, Zane Dombrovska, Liene Šomase

12.00 – Košā jeb Anita Intaite

13.00 – Mārtiņš Ruskis, Jānis Buķelis

13.30 – Oskars Deigels

14.30 – Lingita Lina Bopulu

15.00 – Marta Ritova

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Vācu trestera reģioni

Gandrīz visos Vācijas vīnkopības apgabalos vīnkopji destilē arī savu vīnogu spiedpaliekas, ja vien viņiem ir oficiāla atļauja to darīt.

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko