Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Piektdiena, 31. maijs
Jūsma, Alīda

Romantiski pasākumi pārīšiem Valentīndienā

Plkst.17.00, skanot dzejas lasījumiem un ģitārai, Latvijas Universitātes Botāniskajā dārzā tiks atklāta Acāliju izstāde. 
Ja aizmirsies parūpēties par izklaides programmu visu mīlētāju dienas vakaram, te būs pāris diejas romantiskiem pasākumiem 14.februārī. Diena.lv apkopoja ne tikai skaļākos un krāšņākos Valentīndienas uzvedumus, bet arī uzzināja, kur šajā dienā klusajās muzeju zālēs varēs baudīt ģitāras un arfas skaņas. Lai vakars izdotos bez nepatīkamiem pārsteigumiem, jau šodien pat rezervējiet ieejas biļetes uz šiem pasākumiem! 

Pasākumi Rīgā
Īpašu ekskursiju romantiskā gaisotnē, skanot arfai un izbaudot muzeja darbinieku sarūpētus pārsteigumus, varēs izbaudīt Rīgas Jūgendstila muzejā plkst.16.00. Pārim, lai apmeklētu muzeju, jāiegādājas tikai viena biļete. 

Profesionālais pūtēju orķestris “Rīga” kopā ar solistiem Ditu Lūriņu, Intaru Rešetinu un Jāni Kurševu Lielajā Ģildē aicina uz koncertu "Mīlas stāsti". Koncerta sākums – plkst.19.00. 

Latvijas Nacionālā mākslas muzeja izstāžu zālē Arsenāls ir iespēja plkst.19.00 nobaudīt Mīlestības dienas koncertu “Pastaiga”. 

VEF Kultūras pilī plkst.19.00 papildkoncetu esošajiem un topošajiem mīlētājiem sniegs grupa Keksi un Aļģirdas Šuminskas.

Spīķeru koncertzālē pie aizsalušās Daugavas sirdis sola kausēt duets “Nota Bene” no Austrijas. Koncerts, kas sāksies plkst.19.30, notiek cikla "Vīns un mūzika" ietvaros. Programmā ne tikai Volfganga Amadeja Mocarta un Johannesa Brāsma mūzika, vīnu degustācija, bet arī sarunas par mūziku. 

Viens no krāšņākajiem Valentīndienas pasākumiem solās būt Sanktpēterburgas Valsts ledus baleta viesizrāde "Gulbju ezers", kas “Arēnā Rīga” sāksies plkst.19.30. 

Mazajā ģildē ar koncertu "Mīlestība ir divi" uzstājas jauniešu koris "Balsis". Sākums plkst.20.00. 

Romantiska atmosfēra sabiezēs mūzikas bārā “Sunny Melody”, kur plkst.21.00 sāksies dziedātājas  Jolantas Gulbes-Paškevičas mīlas dziesmu koncerts. 

Ogrē
Ogres vēstures un mākslas muzejā apskatāma romantiskas pārdomas raisoša pastkaršu izstāde "Mīlu tevi!".

Rāmkalnos
Visu mīlētāju dienas vakarā sirsnīgu un mierīgu gaisotni Rāmkalnos uzburs dziedātjs IGO. Koncertu sākot no plkst.19.00 varēs noklausīties, šēžot pie galdiņiem un degustējot vīnu. 

Jelgavā
Jelgavas Sv. Trīsvienības baznīcas tornī plkst.19.00 uzstāsies mūziķu kvartets "TirkīzBand" jeb Jelgavas Tirkīzzilā kora ansamblis.

Tukumā
Iedvesmoties no divu radošu mākslinieku kopā pavadītiem 25 gadiem Tukuma Mākslas muzejā var, aplūkojot mākslinieku Ilzes Pauliņas un Alberta Pauliņa izstādi "Divatā"

Rēzeknē
Latgales Kultūrvēstures muzejā jauku gaisotni pasteļu krāsās, iespējams, gremdējoties savās bērnību dienu atmiņās, varēsiet izbaudīt kinorežisora Jāņa Streiča izstādē “…kur basām kājām”. 

Valmierā
Vidzemes Olimpiskajā centrā no plkst.19.30 varēsiet slidot pie romantiskas mūzikas, īpašā apgaismojumā, baudot siltu tēju ar cepumus. 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Zirnis joko - 30.05.2024.

Tā kā sievietes mīl ar ausīm, mūsdienās priekšspēle jāsāk ar viņu tetovējumu apbrīnošanu.

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko