Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Sestdien Grīziņkalnā - Lieldienu sagaidīšanas pasākums

30.martā Rīgā, Grīziņkalnā no plkst.12.00 līdz 14.00 projekta Esmu Grīziņkalna patriots ietvaros notiks Lieldienu sagaidīšanas svētki, kuros pilsētas iedzīvotājiem būs iespēja iepazīt ne tikai Lieldienu tradīcijas, bet arī pašu Grīziņkalna apkārtni.

13.martā tika dots starts projektam Esmu Grīziņkalna patriots, kura galvenais mērķis ir veicināt Grīziņkalna rajona attīstību, izaugsmi, veicināt iedzīvotāju patriotismu un attīstīt kvartāla tēlu, kā sportisku, pozitīvu un aktīvu.

Pirmā no projekta aktivitātēm būs Lieldienu sagaidīšanas pasākums, kas sāksies plkst.12.00 Grīziņkalna parkā augšējā laukumā. Pasākuma apmeklētāji varēs piedalīties gan sportiskās, gan arī tradicionālās Lieldienu aktivitātes - biedrības Gaismas stars organizētajās rotaļās, kopā ar Ghetto Family piedalīties olu ripināšanas un olu meklēšanas-orientēšanās sacensībās, kā arī vērot vēsturiskās rekonstrukcijas apvienības Libek bruņinieku paraugdemonstrējumus. Tāpat būs iespējams piedalīties olu krāsošanā un Lielās Lieldienu zupas gatavošanā, ar kuru pasākuma noslēgumā varēs mieloties ikviens pasākuma apmeklētājs.

Grīziņkalna bibliotēkā no plkst.12.00 līdz plkst.14.00 notiks radošās darbnīcas mazākajiem Lieldienu svinētājiem.

Savukārt pl.14.30 būs lieliska iespēja iepazīt Grīziņkalna kvartālu no pavisam cita skatu punkta, jo privātvēsturnieka Voldemāra Eihenbauma vadībā notiks stundu gara ekskursija. Tikšanās vieta ekskursijai – Grīziņkalna skeitparka centrālā ieeja (Ata un Pērnavas ielas krustojums), plkst.14.30.

Lai pasākums būtu izdevies, apmeklētājiem līdzi jāņem ola, kuru varēs nokrāsot turpat uz vietas.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Zirnis joko - 28.03.2024

Fitnesa aproces ir tas pats, kas tamagoči, tikai šajā gadījumā tas dumjais dzīvnieks, kuram tu mēģini neļaut nomirt, esi tu pats.

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko