Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +24 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 29. aprīlis
Raimonds, Laine, Vilnis

Soctīklos uzjautrinās par pēkšņi iegruvušu brauktuvi pie Trampa Ziemas Baltā nama

Pirmdienas rītā pie pašas ASV prezidenta Donalda Trampa bieži apmeklētās rezidences un golfa kluba Mar-a-Lago Floridā, ko pats prezidents dēvējis par Ziemas Balto namu, iebrucis asfalts, brauktuvē atstājot pamatīgu bedri aptuveni 1,2 metrus diametrā, vēsta BBC.

Tā kā iegruvums atrodas ļoti tuvu nupat ierīkotam ūdensvadam, uz laiku slēgta viena brauktuves josla, kamēr avārijas dienesti novērtē un novērš postījumus. 

Šādi brauktuves seguma un pamatnes iegruvumi Floridā gan ir visnotaļ ierasta parādība, taču fakts, ka tas noticis pie pašas Trampa rezidences, pamudinājis soctīklu lietotājus nākt klajā ar dažādām asprātībām. 

Piemēram, kāda mikroblogošanas vietnes Twitter lietotāja ar segvārdu BikerBecca pazobojusies, ka patiesībā "bedre atvērusies jau pirms vairākiem mēnešiem", norādot, ka Mar-a-Lago un Trampa biežie pārlidojumi uz savu Floridas rezidenci no Vašingtonas ir īsta nodokļu maksātāju naudas bedre.

Jāatgādina, ka Tramps, kurš savulaik asi kritizēja priekšteci amatā Baraku Obamu par pārlieku izšķērdību, dodoties valsts vizītēs uz ārzemēm vai ceļojot, pats regulāri no Vašingtonas dodas uz Floridu, lai nedēļas nogali pavadītu tur. Tā kā viens šāds pārlidojums turp un atpakaļ, ņemot vērā prezidentam pienākošos drošībnieku klātbūtni un citus izdevumus, varētu izmaksāt pat 3,6 miljonus dolāru. Portāls Diena.lv jau vēstīja, ka, turpinot tikpat bieži apmeklēt savu golfa klubu Floridā, Tramps jau pirmajā gadā ceļošanai varētu iztērēt vairāk nekā Obama astoņu prezidentūras gadu laikā kopā.

Savukārt Leila Sofena tvīto, ka Trampa "kūrorts tiek ierauts elles dzīlēs, kur tam pienāktos būt".

Elles tematiku izmanto arī vairāki citi Twitter lietotāji, gan norādot, ka "beidzot Sātans nolēmis atgūt savu īpašumu", gan to, ka "elle acīmredzot pieprasījusi produkta (Trampa - red.) atgriešanu".

Kāds lietotājs norādījis, ka pēdējā laikā ir tik daudz ziņu par Trampu, ka viņš palaidis garām brīdi, kad Sātans ticis nominēts par "speciālo vajātāju" (vārdu spēle, vārdu "prosecutor", kas nozīmētu uzraugošo prokuroru, aizvietojot ar "persecutor" kontekstā ar izmeklēšanām par Trampa administrācijas darbinieku saistību ar Krieviju)

Tāpat daudzi par pamatu jokiem izmantojuši Trampa vizītes Saūda Arābijā laikā uzņemtu fotogrāfiju, kur Tramps, Saūda Arābijas karalis un Ēģiptes prezidents pozē, turot rokas uz izgaismotas lodes. 

Twitter lietotāji fotogrāfijā saskatījuši mistiskus un fantastiskus motīvus, tostarp norādot, ka caurums brauktuvē pie Trampa rezidences ir sekas, ja "lodi aizskar tās necienīga persona". Daži no soctīklu asprāšiem likuši lietā arī savas attēlu apstrādes iemaņas: 

Jāatgādina, ka ASV prezidents šobrīd atrodas savā pirmajā oficiālajā ārvalstu vizītē, kuras ietvaros apmeklēja Saūda Arābiju, noslēdzot vērienīgu vienošanos par bruņojuma piegādi, bet vēlāk dodoties uz Izraēlu, kur tostarp solīja šīs valsts premjeram Benjaminam Netanjahu, ka "Irānai nekad nebūs kodolieroču".

Top komentāri

condolences
c
Jūs paši sev neriebjaties, s-mušas?
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko