Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +13 °C
Skaidrs
Sestdiena, 4. maijs
Viola, Vizbulīte, Vijolīte

Svētdien Vecmīlgrāvī aicina svinēt Sniega un ledus svētkus

Svētdien, 27.janvārī no plkst.11.00 Vecmīlgrāvī, Rīgas 31.vidusskolas stadionā, Skuju ielā 11, tiks svinēti Sniega un ledus svētki 2013, informēja Vecmīlgrāvja Attīstības biedrības pārstāvji.

Visi svētku dalībnieki kopīgi veidos lielo ledus skulptūru – kuģi. Apmeklētāji varēs arī piedalīties atraktīvos pasākumus, kā arī baudīt dažādu mākslinieku uzstāšanos. Uz skatuves kāps perkusijas žanra meistari grupa Pulse Effect, mūziķe Ilze Purmaliete un viņas audzēkņi, Ivo Grīsliņš-Grīslis ar grupu, kā arī kājas palīdzēs izlocīt un jaunus deju soļus iemācīties studijas Smilga dejotāji. Par asākām izjūtām parūpēsies snovborda triku meistari Wazza, kas rādīs paraugdemonstrējumiem pie un uz kalna.

Bērni varēs izvizināties ar ponijiem vai kopā ar savu ģimeni izbraukt zirga vilktās kamanās. Būs arī dažādas sacensības: sniegavīra celšana, burkānu mešana tālumā, apslēptas mantas meklēšana, ragaviņu vilkšana, kā arī citas atrakcijas. Pasaku tēli – Zaķītis, Tīģeris un Vinnijs Pūks - vedīs bērnus rotaļās, kur katrs mazais svētku dalībnieks varēs parādīt savu veiklību, zināšanas un arī apķērīgumu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko