Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +6 °C
Apmācies
Sestdiena, 20. aprīlis
Mirta, Ziedīte

Tallinas mūzikas nedēļu sagaidīs ar Astro’n’out, Sibyl Vane un Argo Vals koncertu

Baltijas nozīmīgākais pavasara festivāls Tallinn Music Week (TMW) šogad jau piekto reizi norisināsies no 4. līdz 6.aprīlim Igaunijas galvaspilsētā Tallinā. Mūzikas festivāls, kurā savulaik piedalījušies E_wert and The Two Dragons, Instrumenti _un daudzi citi, ir unikāla platforma jauno Baltijas mākslinieku daiļrades popularizēšanai - uz 50 skatuvēm šogad koncertēs 230 dažādu žanru mākslinieki no Baltijas, Skandināvijas, Rietumeiropas un Krievijas.
21.februārī koncertzālē Palladium norisināsies festivāla un mūzikas industrijas konferences Tallinn Music Week vakars, kura ietvaros uzstāsies igauņu alternatīvā roka trio Sibyl Vane, Argo Vals, kā arī pašmāju Astro’n’out.

Koncertzālē Palladium rīkotā TMW pre-party ietvaros apmeklētājiem būs iespēja tuvāk iepazīt aktuālākās Igaunijas un Latvijas grupas. Igauņu daudzsološā alternatīvā roka, blūza un popa grupa Sibyl Vane Latvijas klausītājiem jau pazīstama kā ASV alternatīvās mūzikas smagsvaru Garbage koncerta iesildītāji un Positivus festivāla dalībnieki. Pērnā gada novembrī Latvijas neatkarīgās mūzikas apgāds I Love You Records izdeva grupas debijas albumu Love, Holy Water and TV.

Vakara ietvaros uz koncertzāles skatuves debitēs igauņu minimalistiskās elektronikas mūziķis Argo Vals ar grupu, kas Igaunijā pazīstams kā viens no šī žanra daudzsološākajiem māksliniekiem. Pērn izdodot savu ilgi gaidīto debijas albumu Tsihcier, talantīgais komponists viennozīmīgi iekļaujams Igaunijas pieprasītāko jauno izpildītāju sarakstā.

Ar akustisko programmu vakara ietvaros uzstāsies arī populārā pašmāju grupa Astro’n’out, kas pērn ar izpārdotu koncertu koncertzālē Palladium nosvinēja sava piektā studijas albuma Lauvas izdošanu.

Ieeja pasākumā bez maksas, iepriekš piesakoties ielūgumiem tmw.positivusfestival.com.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko