Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Svētdiena, 12. maijs
Valija, Ina, Ināra, Inārs

Venecuēlā bez pēdām izgaisusi lidmašīna ar modes zīmola bosu uz borta

Lidmašīna, kurai uz Karakasu bija jānogādā četri itāļu tūristi, tostarp modes zīmola Missoni boss Vitorio Missoni, pazudusi bez pēdām pie Venecuēlas krastiem, vēsta izdevums The New York Times.

Lidmašīnas pasažieru vidū bija 58 gadus gadus Missoni kompānijas īpašnieks V.Missoni, viņa sieva Maurīcija Kastiljoni, kā arī vēl divi itāļi.

Vietējās varasiestādes izsludinājuši lidaparāta meklēšanu, taču līdz šim meklējumi izrādījušies neauglīgi, ziņo The New York Times. Lidmašīnai bija jāveic pusstundu ilgs lidojums no arhipelāga Los Roques kūrorta uz Venecuēlas galvaspilsētu Karakasu, taču lidmašīna izgaisusi bez pēdām aptuveni 10 jūras jūdžu attālumā no Los Roques.

Missoni modes namas kļuva populārs, pateicoties īpašajiem zigzagā un ar strīpām apdrukātajiem tekstilizstrādājumiem, kompānijas gada ienākumi lēšami 100 miljonos ASV dolāru. Lai arī V.Missoni izveidoja zīmolu, patlaban pie kompānijas stūres rata ir trīs viņa bērni – Vitorio, Andžela un Luka.

Venecuēlas konsulāts informējis ģimeni par notikušo, taču Missoni atvases joprojām cer, ka meklēšanas rezultāti izrādīsies pozitīvi. Jāpiebilst, ka Los Roques arhipelāgs jau iepriekš ir pieredzējis līdzīgas lidmašīnas pazušanas – 2008.gadā bez pēdām izgaisusi lidmašīna ar 14 cilvēkiem uz borta.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Austrijas un Šveices tresteri

Vīnogu izspaidu brendiju tradīcijā lielu ieguldījumu devuši ne tikai grapas meistari Itālijā. Šos destilātus attīstīt centušies ne tikai vācieši, bet arī šveicieši un austrieši.

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko