Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +8 °C
Viegls lietus
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Viņa sapņo kļūt par resnāko pasaules sievieti

Kamēr lielākā daļa sieviešu vēlas notievēt un izmēģina arvien jaunas un jaunas diētas, 33 gadus vecā Suzanna Emana ASV vēlas kļūt par smagāko sievieti pasaulē. Viņas sapnis - 750 kilogrami, ziņo portāls sieviesuklubs.lv!

33 gadus vecā Suzanna Emana atklājusi savu sapni – viņa grib svērt 750 kg un iegūt titulu Smagākais cilvēks pasaulē, raksta dailymail.co.uk. Viņa ir 2 bērnu māte, pavāra līgava, kas ar savu mērķi grib lauzt priekšstatu, ka būt resnam ir slikti. 

Suzannas dzīvesbiedrs un līgavainis ir Pārkers Kleks, kurš, likumsakarīgi, ir pavārs, un viņam vairāk par visu patīk gatavot savai sievai. Pāris iepazinies internetā, un jau pāris mēnešus pēc iepazīšanās Pārkers pārvācies pie savas mīļotās uz Arizonu (ASV), kur Suzanna dzīvo kopā ar 13 un 17 gadus vecajiem dēliem. 

Suzanna žurnālistiem atklājusi, ka viņu saderība ir ierakstīta zvaigznēs– viņa mīl ēdienu, un viņš – gatavot. Topošais vīrs atbalstot savu līgavu, un viņam nav nekādu aizspriedumu par Suzannas svaru un izskatu. "Viņam patīk lielas sievietes un viņš redz, cik laimīga es esmu, kad ēdu," stāsta Suzanna. Pārkers intervijā atklājis, ka viņš nesaskata neko pievilcīgu tievās meitenēs, un pēc viņa domām, tieši apaļumi ir tas, kas padara sievieti skaistu. 

Varam tikai brīnīties par Pārkera atbalstu Suzannas polemiskajā mērķi. "Es, protams, uztraucos par viņas veselību, tāpēc cenšos uzmanīt, lai viņa ēstu arī veselīgu ēdienu, piemēram, salātus, un pārliecināties, ka viņai arī sportiskas aktivitātes. Kopš mūsu satikšanās, viņa ir uzsākusi nodarboties ar peldēšanu, viņai tas ļoti patīk. Es zinu, ka kļūšana par lielāko sievieti, ir kaut kas, ko viņa vēlas ar visu savu sirdi," stāsta Pārkers. Viņš gan arī piebilst, ka atbalstīs Suzannu, kamēr vien ārsti teiks, ka viņas veselībai briesmas nedraud. 

Pieņemties svarā Suzannai nemaz nav tik viegli, jo paralēli ēšanai viņa stingri uzmana savu veselības stāvokli un cenšas būt aktīva. Sasniedzot savu mērķi, Suzanna pārsniegs iepriekšējo pasaules rekordu, kuru sasniedza Karola Anna Jegere, kas aizgāja aizsaulē 1994.gadā nieru mazspējas dēļ. Ārsti gan brīdina Suzannu un saka, ka viņa spēlē krievu ruleti ar savu dzīvi, taču, neraugoties uz to, Suzanna tic, ka viņu nepiemeklēs priekšgājēju liktenis.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko