Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +17 °C
Skaidrs
Sestdiena, 27. aprīlis
Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne

Ziemassvētku labdarības koncerts Rīgas Domā

Otrdien Rīgas Domā izskanējis gada sirsnīgākais Ziemassvētku koncerts Betlēmes zvaigzne, kurā kopā ar Latvijā iemīļotiem skatuves māksliniekiem apmeklētājus priecēja vairāk kā 150 talantīgi fonda Nāc līdzās! laureāti no dažādām Latvijas speciālajām internātpamatskolām, bērnu namiem un dienas aprūpes centriem. Koncertu televīzijas skatītāji varēs vērot Latvijas televīzijas 1. kanālā 26. decembrī plkst. 21.20.

Koncertā piedalījās Latvijā iemīļoti mūziķi: LNO solisti Ilona Bagele, Jānis Apeinis un Guntars Runģis, dziedātāji Ieva Sutugova, Goran Gora, Emīls Balceris, Nikolajs Puzikovs, Antra Stafecka, aktrise Marija Bērziņa, mūziķis Kārlis Auzāns ar Nepieradinātā Folka grupu un koris Balsis Inta Teterovska vadībā. Muzikālo pavadījumu izpildīja orķestris Aigara Grāvera vadībā, kurš arī bija koncerta dziesmu aranžētājs.

Fonda Nāc līdzās! laureāti, kas otrdien uzstājās koncertā, ir talantīgi bērni un jaunieši ar īpašām vajadzībām - neredzīgi un vājredzīgi bērni no Strazdumuižas internātvidusskolas, bērni no Daugavpils logopēdiskās skolas, no Aizputes, Maltas, Cēsīm, no Rīgas 45. un 66. skolas, dienas aprūpes centriem un bērnu namiem. Viņi ir patiesas apbrīnas cienīgi, jo neskatoties uz ikdienas dzīves grūtībām, spēj rādīt emocionāli gaišu un pārliecinošu māksliniecisko sniegumu.

Koncerta režisors bija Valdis Pavlovskis, scenārija autors – Kārlis Anitens, scenogrāfe – Maija Jansone.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko