Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +1 °C
Apmācies
Piektdiena, 19. aprīlis
Vēsma, Fanija

Aicina uz mūzikla Mamma Mia! kinoseansu karaokes versijā

Sagaidot uz kinoekrāniem filmu Mamma Mia! Mēs atkal esam klāt, kinoteātris Kino Citadele aicina uz filmas Mamma Mia! desmitās jubilejas svinībām. Par godu šim notikumam filmu uz lielā kinoekrāna demonstrēs īpašā seansā 11. jūlijā, kur skatītājiem būs iespēja dziedāt līdzi visām dziesmām, jo filma būs skatāma angļu valodā ar karaokes subtitriem.

Jau no 18. jūlija kinoteātros Latvijā sāks demonstrēt muzikālo komēdiju Mamma Mia! Mēs atkal esam klāt (Mamma Mia! Here We Go Again), kas ļaus skatītājiem ieskatīties pagātnes notikumos, lai atklātu to, kā Donna satika trīs svarīgākos savas dzīves vīriešus. Filmā notikumi 80-to gadu sākumā mijas ar notikumiem Grieķijas salā, kur Donnas meita Sofija steidz vēl pēdējos iekārtošanas darbus, pirms savas viesnīcas atvēršanas un šajā krāsu, emociju un notikumu virpulī uzzina, ka viņas un Skaja ģimenē gaidāms pieaugums…

Filmas zvaigžņotajam aktieru ansamblim jaunajā filmā pievienosies pasaulslavenā dziedātāja Šēra (Cher), aktieris Endijs Garsija (Andy Garcia). Donnu jaunībā tēlos jaunā Holivudas zvaigzne Lilija Džeimsa (Lily James), kuras savu atpazīstamību ieguva ar Pelnrušķītes lomu 2015. gadā iznākušajā Keneta Branas režisētajā ekranizācijā Cinderella. Filmas režisors ir Ols Pārkers (Ol Parker).

Vairāk par filmu Mamma Mia! Mēs atkal esam klāt var lasīt kinoteātra Kino Citadele mājaslapā, savukārt par iepriekšējās filmas Mamma Mia! karaokes versijas kinoseansu var uzzināt šeit.

 

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko