Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +1 °C
Apmācies
Otrdiena, 19. marts
Jāzeps, Juzefa

Dziedātājs Aivo Oskis nāk klajā ar vasarīgu hitu Vēlreiz

Dziedātājs Aivo Oskis publicējis savu jaunāko veikumu – vasarīgi vieglu un ritmisku dziesmu Vēlreiz. Kompozīcijas videoklips tapis Latvijas mīlētākajā pilsētā Siguldā, informē mūziķa pārstāvji.

Dziesmas tapšanas process bija garš, taču interesants, jo savus spēkus tās radīšanā apvienojuši vairāki Latvijā zināmi cilvēki. Vārdi šai kompozīcijai vispirms tapa angļu valodā un tikai pēc tam tika uzrakstīti arī latviešu valodā, turklāt autori ir dažādi cilvēki. Muzikālo skanējumu radīja Lotars Lodziņš un Jānis Kalve no Labo ierakstu studijas, kuri laiku pa laikam radoši apvieno savas idejas. “Tā kā esam studijas cilvēki, tad sākam ar skanējumu un aranžējumu. Arī šai dziesmai salikām skaņu, struktūru un gatavo demo versiju nosūtījām mūsu muzikālo eksperimentu līdzdalībniekam no Apvienotās Karalistes – Kajam Išmetam, kurš sacerēja vokāla melodiju un tekstu angļu valodā,” atklāj Lodziņš. Turpmākajā dziesmas būvēšanas procesā iesaistījās grupas Prāta Vētra basģitārists Ingars Viļums, kurš iespēlēja basa partiju.

Vēlreiz latviešu valodas vārdu autors ir dziedātājs un komponists Mārtiņš Ruskis, kurš ar Aivo sadarbojas pirmo reizi. “Manuprāt, Aivo ļoti labi uztvēra dziesmas raksturu un to, ko vēlējos pateikt, rakstot vārdus. Šajā dziesmā katram jāmeklē sava asociācija un domāju, ka to nebūs grūti izdarīt,” stāsta Ruskis.

Videoklips tika filmēts Latvijas mīlētākajā pilsētā – Siguldā. Tajā redzamas gan dažādas ainavas, gan tveramas sajūtas, kas ir tā vērtas, lai tās gribētos sajust vēlreiz. “Klipa filmēšanas laikā ļoti sadraudzējāmies ar Sigulda Adventures kolektīvu, kuri mūs ne tikai lieliski uzņēma skaistajā Siguldā, bet arī deva iespēju izvizināties ar Smart Bike velosipēdiem un SUP, ko arī iemūžinājām Vēlreiz klipā. Mums ļoti paveicās ar laikapstākļiem un arī es filmēšanas procesu izbaudīju, gan vizinoties ar riteni un tverot Siguldas skaistās ainavas, gan kempingu Dainas un mierpilno apkārtni – Gaujas senleju, kur pirmo reizi kāpu uz SUP dēļa” atceras Oskis. Dziesmas videoklipu veidoja dīdžejs un producents Dween. 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Vai internetā jāpublicē savu bērnu attēlus?

Bērni kā vecāku sociālo mediju kontu centrālās personas? Teju ikvienam no mums draugu vai paziņu lokā ir kāds, kurš aktīvi publicē savu bērnu fotoattēlus un video sociālajos tīklos, ar bērnu palīdzī...

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko