Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +3 °C
Apmācies
Otrdiena, 19. marts
Jāzeps, Juzefa

FOTO, VIDEO: Aivo Oskis prezentējis jaunu dziesmu un videoklipu

Trešdienas, 12. augusta vakarā, pašā Vecrīgas sirdī Doma dārzā skanīgi un koši aizritēja dziedātāja Aivo Oska jaunās dziesmas Laiku pa laikam prezentācijas pasākums. Tas tika aizvadīts ar koncertu, kurā uzstājās ne vien pats Aivo, bet arī Didzis Melderis, Katrīna Dimanta, Nikolajs Puzikovs, Denijs Grieze un Rihards Bērziņš, informē pasākuma rīkotāji.

Laiku pa laikam galvenā doma ir vēlēšanās un spēja izbaudīt mirkli, nedomājot un lieki nebaidoties par to, kas notiks nākotnē.

Dziesma tika ierakstīta Labo ierakstu studijā, sadarbojoties ar Lotaru Lodziņu un Jāni Kalvi. Singla vārdus rakstījis Valdis Čirksts, bet savu artavu pielikuši arī Aivo Oskis un Diona Liepiņa. Basģitāras partijas iespēlējis Ingars Viļums. “Vēlējāmies radīt ko ļoti vasarīgu un ritmisku. Domāju – kopīgiem spēkiem mums  tas izdevās, esmu ļoti priecīgs par rezultātu,” atklāj Aivo.

Dziesmas videoklips tapa, realizējot Aivo izsapņotas lietas, jo viņam jau ilgāku laiku prātā bija doma, ka gribētos klipu, kurā piedalās daudz dejotāju, kā arī vēlme izveidot sadarbību ar horeogrāfi, deju studijas PRO-X vadītāju Ievu Bitenieci. Šajā videoklipā izdevās apvienot abus.

“Pašizolācijas laikā piereģistrējos sociālajā platformā “TikTok”, redzēju tur vairākas interesantas dejas, un tas pamudināja izveidot ko līdzīgu dziesmas “Laiku pa laikam” videoklipam. Ieva Biteniece izdomāja horeogrāfiju piedziedājumam un aicinājām “TikTok” lietotājus iemācīties šo deju. Labākos dejotājus uzaicinājām piedalīties videoklipā. Biju patiesi priecīgs un pārsteigts par lielo atsaucību. Mums bija grūti izvēlēties labākos dejotājus. Esmu ļoti pateicīgs ikvienam, kurš iemācījās deju,” stāsta Aivo.

 

Videoklipa filmēšana notika uz AB dambja, kas ir brīnišķīga vieta ar ļoti skaistu apkārtni. Lai viss izdotos, talkā nāca arī Rīgas dome, atbalstot klipa tapšanas ieceri un ļaujot pulcēties AB dambī. Filmēšanā piedalījās dejotāji no TikTok un profesionāļi – deju studija PRO-X, TDK Skabardzēni, baletdejotāja Annija Glaudāne, kā arī sporta deju dejotāji - Katrīna Paula Maksimova un Mareks Ozols. “Katrs cilvēks mūziku izjūt citādāk, taču tajā pašā laikā ar tās palīdzību ir iespējams paust savu identitāti. Mēs sanācām kopā, lai parādītu, cik esam dažādi, bet uzsvērtu to, ka mūzika mūs visus vieno. Katrs deju kolektīvs šeit veido savu identitāti, tāpat arī TikTok dejotāji. Mēs esam tik dažādi, bet vienoti mūzikā,” uzsver Aivo.

Laiku pa laikam prezentācijas pasākumā, kas notika trešdien, 12. augustā, “Doma dārzā”, Vecrīgā, kopā sanāca gan videoklipa dalībnieki, gan radošā komanda, gan citi Aivo draugi, lai nosvinētu šo notikumu. Un arī šajā pasākumā deja neizpalika. Publikai skaļi lūdzot Aivo atkārtoti nodziedāt jauno dziesmu, uz skatuves tika aicināti dejotāji, kuri apgūto deju izdejoja arī šeit. Tas bija kā skaists punkts uz “i” prezentācijas pasākuma izskaņā.

Aivo vēlreiz izsaka pateicību ikvienam, kurš piedalījās šīs dziesmas un tās videoklipa tapšanā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Vai internetā jāpublicē savu bērnu attēlus?

Bērni kā vecāku sociālo mediju kontu centrālās personas? Teju ikvienam no mums draugu vai paziņu lokā ir kāds, kurš aktīvi publicē savu bērnu fotoattēlus un video sociālajos tīklos, ar bērnu palīdzī...

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko