Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +9 °C
Apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Sākas pieteikšanās ceturtajai radošo industriju konferencei Subject: Creativity

Sākusies pieteikšanās radošo industriju konferencei Subject: Creativity, kas notiks 2018. gada 16. februārī Liepājas koncertzālē Lielais dzintars.

Kā ik gadu, arī šogad konferences galvenā tēma būs radošums, tā veicināšana un attīstīšana kā organizāciju, tā arī personību attīstībā. Lekcijas caurvīs trīs vadmotīvi – sākumpunkts, krustpunkts un pagrieziena punkts. Stāstos lektori atklās savu pieredzi, pārdzīvojumus, piedzīvoto un izjustās mācības dažādos radošā procesa posmos.

Konferencē Liepājā uzstāsies 20 dažādu radošo industriju un ar tām saistīto nozaru eksperti un viedokļu līderi, kuru profesionālā pieredze ir sniegusi iespēju iedvesmoties, attīstīties un sevi izaicināt. Lektoru vidū šoreiz būs tādas personības kā Gustavs Terzens (TV raidījumu vadītājs, mūziķis, ceļotājs), Dainis Grūbe (aktieris), Baiba Sipeniece-Gavare (TV un raidījumu vadītāja), Pēteris Kļava (bērnu ārsts, reanimatologs), Andrejs Mediņš (priesteris), Sergejs Jēgers (latviešu dziedātājs, kontrtenors), Ieva Kalve (ekonomikas doktore), Uvis Helmanis (titulēts basketbolists, treneris), Juris Batņa (ārsts-psihiatrs, pirtnieks), Marika Latsone (grafikas dizainere, ceļotāja), Uģis Balmaks (Iphone photography school līdzīpašnieks), Imanta Ziedoņa fonda “Viegli” komanda un citi. Lektoru sarakstu iespējams redzēt konferences mājaslapā. 

Konferences organizatori, komunikāciju aģentūra Addiction, norāda, ka pērn radošo industriju konferenci apmeklēja 1000 dalībnieku. Jau tradicionāli norises vieta ir Liepāja, jo organizatori vēlas sniegt iespēju dalībniekiem no Rīgas un citām attālākām pilsētām izrauties no ikdienas darbiem un maksimāli koncentrēt uzmanību konferences saturam.

Pašlaik ir uzsākta reģistrācija. Interesenti ir aicināti pieteikt dalību laikus, jo tuvojoties konferences dienai, dalības maksa tiks paaugstināta. Arī šogad būs iespēja skatīties konferenci maksas tiešraidē internetā. Konferenci rīko komunikācijas aģentūra Addiction. Pasākuma valoda — latviešu un angļu, ar sinhrono tulkošanu. Papildus informācija un pieteikšanās - www.subjectcreativity.lv.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Lieldienu brokastis

Divas dažādas pashas receptes un maizītes, kas jācep Lielajā Piektdienā.

Kā pareizi novārīt olas?

Tuvojas Lieldienas – lielā olu izēšanās, kad krāsotas oliņas gozēsies un dekorēs katru brokastgaldu. Kas ir nepieciešams, lai pareizi tās izvārītu?

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko