Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +1 °C
Apmācies
Sestdiena, 20. aprīlis
Mirta, Ziedīte

Izaicina pārbaudīt zināšanas konkursa Kas notiek? papildspēlē

Līdz 6. novembrim ikviens aicināts piedalīties laikraksta Diena mūsdienu zināšanu pārbaudes konkursa 9. klašu skolēniem _Kas notiek? _papildspēlē sociālajā tīklā Draugiem.lv, lai pārbaudītu arī savas zināšanas par aizvadītā gada aktuālākajiem notikumiem Latvijā un pasaulē.

Kā ziņots iepriekš, pēdējā mācību dienā pirms brīvlaika – 23. oktobrī plkst. 9.00 –vairāk nekā 11 230 devīto klašu skolēnu no Latvijas skolu 586 klasēm pārbaudīja savas zināšanas laikraksta Diena mūsdienu zināšanu pārbaudes konkursā Kas notiek?, vērojot konkursu tiešraidē visās Lattelecom televīzijas platformās – kanālā 360TV.

Konkursa tiešraidei līdzi sekot varēja ikviens Latvijas iedzīvotājs, un 35 konkursa jautājumus uzdeva Latvijā populārās grupas OLAS mūziķi Arvis Reiks un Žanis Pavlovskis.

Šobrīd notiek konkursa atbilžu apkopošana, un rezultāti tiks paziņoti 6. novembrī, taču līdz tam ikviens var pārbaudīt savas zināšanas, piedaloties zināšanu testā, kuru veido šie paši konkursa jautājumi.

Sociālajā tīklā Draugiem.lv tests pieejams konkursa Kas notiek? lapās sadaļā "KAS NOTIEK? Tests".

Arī šajā papildspēlē zinošākajiem paredzētas balvas – 20 ielūgumu divām personām uz filmas Stīvs Džobs pirmizrādi laikraksta Diena draugu kinoseansā 25. novembrī kinoteātrī Kino Citadele, kā arī 10 konkursa Kas notiek? īpašie T krekli. 

16 gadu laikā konkursā Kas notiek? ir piedalījušies vairāk nekā 370 000 devīto klašu skolēnu. Arī šogad konkursā tiks noteiktas piecas uzvarētājas klases un pieci individuālie uzvarētāji – pa vienam no Latgales, Kurzemes, Rīgas, Vidzemes un Zemgales.

Konkurss ir individuāla spēku pārbaude vienā kārtā, kurā katrs jaunietis var pārbaudīt savas zināšanas un atmiņu. Konkursa Kas notiek? mērķis ir veicināt jauniešu interesi par pēdējā gada politiskajiem, sabiedriskajiem, kultūras, sporta un citiem notikumiem Latvijā un pasaulē, kas bijuši atspoguļoti plašsaziņas līdzekļos. 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!


Jaunumi

Vairāk Jaunumi