Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +13 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

14. februārī pirmizrādi Latvijā un Lielbritānijā piedzīvos filma Klases salidojums 2

Piektdien, 14. februārī, kinoteātros visā Latvijā pirmizrādi piedzīvos Andreja Ēķa atklātās komēdijas Klases salidojums otrā daļa. No 15. februāra filma tiks izrādīta arī kinoteātros Anglijā un Īrijā, informēja filmas veidotāji.

Klases salidojums 2  vēsta par tās pirmajā daļā iepazītajiem trim draugiem – Nilu (Ainārs Ančevskis), Tomu (Juris Kaukulis) un Andri, ko atveido Imants Strads. Viņu dzīve ir brīnišķīga – Toms gatavojas kāzām un ir izdevis jaunu dziesmu albumu, Nils gatavojas maratonam un ir apmierināts ar dzīvi, bet Andris ir tikai viena randiņa attālumā, lai satiktu savu mūža sievieti. Puiši nolemj rīkot Tomam vecpuišu ballīti, uz ko ierodas arī viņu labs draugs Raimonds, kura lomā iejuties Gints Grāvelis.

Tomēr viss nebūt neiet tik gludi, kā plānots – Toma albums ir izrādījies neveiksmīgs, Andra randiņš izgāžas un Nils uzzina, ka viņu ir krāpusi sieva. Visam tam pa vidu draugiem ir jādodas uz bērēm, gan arī jāsarīko Toma vecpuišu balle un jāpaspēj uz Toma kāzām. Personīgās problēmas un ciešais laika nogrieznis ievilks draugus galvu reibinošos piedzīvojumos...

Klases salidojuma pirmo daļu kopš 2019. gada februāra kinoteātros, televīzijā un citviet noskatījušies vairāk nekā 400 000 skatītāju.

Stāsta režisors Andrejs Ēķis: "Skatītāju milzīgā interese par filmas pirmo daļu prasa turpinājumu. Klases salidojums ir stāsts par trīs vīru draudzību cauri laikam. Filmas galvenie varoņi ir tik atklāti, cik atklāts ikviens var būt ar savējiem. Kopā viņi iekuļas neiedomājamos piedzīvojumos un atbalsta viens otra trakākās idejas gan priekos, gan bēdās. Filmas otrajā daļā gaidāmi vēl atklātāki kadri, kāzas, bēres un vecpuišu balles notikumi, uz ko aicinām paskatīties ar krietnu devu ironijas."

Filmas aktieru komandā šoreiz ir arī jaunas sejas – skatītāju iemīļotās aktrises Elza Gauja, Daiga Gaismiņa un Indra Burkovska. Klases salidojums 2 režisors ir Andrejs Ēķis, producents - Kristians Alhimionoks, filmu izplata Labs Kino.

Biļetes uz filmas seansiem jau pieejamas iepriekšpārdošanā.

Plašāka informācija filmas Facebook lapā.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Līdzināties, mierā!

Kur viņi paliek? Lauzu galvu katru reizi, kad dzirdu uztrauktas balsis, kas atkārto vēl un vēlreiz: trūkst cilvēku

Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja