Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Filmas Nekas mūs neapturēs veidotaji aicina uz vērienīgām pirmizrādēm visā Latvijā

Andra Gaujas kaisles drāma Nekas mūs neapturēs no 10. oktobra būs skatāma gan kinoteātros visā Latvijā, gan arī vērienīgās reģionālajās pirmizrādēs Latvijas lielākajās koncertzālēs, informēja filmas pārstāve Zane Dzene.

Vairākos pasākumos piedalīsies arī filmā pārstāvētie mūziķi: Jānis Šipkēvics (Shipsea), Evija Vēbere, Miķelis Putniņš un citi.

Harizmātiskais mūzikas producents Ralfs Dambergs (Andris Keišs) sava nepiekāpīgā rakstura dēļ pārliecina sievu (Kristīne Nevarauska) un mīļāko (Elza Gauja) sadzīvot vienā īpašumā, kur turklāt vēl mīt viņa divpadsmitgadīgā meita (Dārta Stepanova). Eksperiments pārvēršas nežēlīgā cīņā katram par savām interesēm.

Andra Gaujas filmas Nekas mūs neapturēs Rīgas pirmizrāde notiks 9. oktobrī Kino Citadele, un pirms tās uzstāsies filmā skanošo dziesmu izpildītāji Shipsea, Evija Vēbere, Miķelis Putniņš, Rūdolfs Macats un Rinalds Maksimovs. 10. oktobrī filmu īpašā Dāmu seansā izrādīs Apollo Kino ar filmas autoru un aktieru dalību, kā arī citiem pārsteigumiem.

Filmas Nekas mūs neapturēs autorus būs iespējams satikt arī 11. oktobrī Liepājas Lielajā dzintarā (pēc seansa – diskusija ar psihoterapeitu Ansi Jurģi Stabingi), 12. oktobrī Talsu kinoteātrī Auseklis un 12. oktobra vakarā Ventspils koncertzālē Latvija, kur muzicēs Evija Vēbere, Miķelis Putniņš, Rūdolfs Macats un Rinalds Maksimovs.

13. oktobrī Andra Gaujas jaunākās filmas pirmizrāde paredzēta Rēzeknes Gorā ar Evijas Vēberes, Miķeļa Putniņa, Rūdolfa Macata un Rinalda Maksimova muzikālajām performancēm. Bet jau 13. oktobra vakarā filmas komanda viesosies Cēsīs, un sarunu ar autoriem vadīs Juris Žagars. Padziļināta saruna par filmu un tās tēmām ieplānota 15. oktobrī kinoteātrī Splendid Palace.

Biļetes uz filmas pirmizrādēm un sīkāka informācija pieejama filmas oficiālajā lapā www.nekasmusneaptures.lv. Biļetes iespējams iegādāties arī kinoteātros un pasākuma norises vietās, kā arī Biļešu paradīzē – gan internetā, gan kasēs.

Andra Gaujas otrā spēlfilma Nekas mūs neapturēs ir neparasti vizuāla filma, uzņemta pie leģendārajām Āraišu vējdzirnavām, uzbūvējot veselus divus daudzstāvu kinopaviljonus. Filmēts tika naktsmaiņās, iemūžinot neskaitāmus saules rietus un lēktus.

Scenārists un režisors: Andris Gauja. Lomās: Andris Keišs, Kristīne Nevarauska, Elza Gauja un Dārta Stepanova. Operators: Aleksandrs Grebņevs, LGC. Mākslinieks: Jurģis Krāsons. Tērpu māksliniece: Līga Krāsone.

Top komentāri

Elle JEBKURU kaisli apturēs.
E
Jo TAM tā radīta.
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja