Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

FOTO: Pirmizrādi piedzīvo Alises Zariņas filma Blakus

Ceturtdien, 28. februārī, ar īpašu seansu k/t Kino Citadele tika nosvinēta Alises Zariņas pilnmetrāžas debijas filmas Blakus pirmizrāde.

Pirmizrādē skatītājiem patīkamā gaisotnē bija iespēja satikt Blakus radošo komandu, tostarp filmas režisori un vienu no scenārija autorēm Alisi Zariņu, scenārija autori Martu Elīnu Martinsoni, producentes Alisi Roguli un Helēnu Zakari, galveno lomu atveidotājus Antu Aizupi un Āri Matesoviču, epizodiskās lomās redzamos Uldi Rudaku, Aivu Birbeli, Martu Grigali un grupas Singapūras Satīns biedrus, suni Boniju, kā arī daudzus citus filmas tapšanā iesaistītos cilvēkus un lūgtos viesus.

Jau ir saņemtas arī pirmās skatītāju atsauksmes par filmu. Publicists un filozofs Ilmārs Šlāpins saka: "Ceru, nē, es paģēru, ka LTV turpmākos 30 gadus uz Jāņiem rādīs tieši šo filmu. Tajā ir labākais scenārijs un dialogi latviešu kino kopš Limuzīna Jāņu nakts krāsā. Alise Zariņa, tu to esi panākusi, es esmu iemīlējies Luīzē, ko spēlē Anta Aizupe!" 

"Alises Zariņas filma Blakus ir forša. Jā, tieši vārdu "forša" man gribas lietot. Jā, sievietēm jāfilmē vairāk," uzsver kinorežisore Kristīne Želve.

"Man ļoti patika filma Blakus. Es smējos! Un ikdienā es nesmejos ne par Ir, ne Kluba, ne cilvēku stāstītām anekdotēm, un vispār reti kāds no malas var mani sasmīdināt. Bet Alisei Zariņai tas izdevās," atklāj žurnāliste Ieva Alberte.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja