Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Svētdiena, 28. aprīlis
Terēze, Gundega

Kinoteātris Forum Cinemas novembrī atzīmē 20 gadu jubileju

Latvijā populārākais kinoteātris Forum Cinemas novembrī ar plašu vērienu atzīmē 20 darbības gadus. Gadadienai par godu novembrī visa mēneša garumā tiks aizvadīti dažādi pasākumi, to skaitā jubilejas loterija. Loterijā piedalās ikviens lojalitātes programmas Kino Kluba biedrs, kurš iegādājas biļetes laika posmā no 9. novembra līdz 8. decembrim.

Kinoteātris Forum Cinemas novembrī visa mēneša garumā svin 20 gadu jubileju. Mēnesis iesākās 1. novembrī ar 10 gadu svētku seansu pasākuma ciklam Dāmām priekšroka. Tas ir īpašs pirmizrāžu formāts filmām, kuras tendētas uz sievišķīgo auditorijas daļu. Pirmo reizi tas tika aizvadīts 2013. gada 8.novembrī par godu kinoteātra 10. jubilejai, un šobrīd tas ir kļuvis par regulāru un gaidītu notikumu kino cienītājiem. 1. novembra vakarā, kad tika skatīta pirmā filma, kas reiz aizsāka Dāmām priekšroka tradīciju – Ir laiks –, vairāk nekā 400 vietu ietilpīgā zāle bija teju izpārdota. Seansa ievadā svinīgu uzrunu teica viena no pasākuma idejas autorēm Ilze Roķe.

No 9. novembra līdz 8. decembrim Forum Cinemas aizvada 20. gadadienas svētku loteriju. Ikviens kinoteātra lojalitātes programmas Kino Kluba biedrs, kurš loterijas norises laikā iegādājas kino biļeti, automātiski piedalās loterijā. Tās veiksmīgākajiem dalībniekiem – balvās kinoteātra VIP kartes ar iespēju gadu apmeklēt kino bezmaksas, dāvanu karte no universālveikala Stockmann 300 eiro vērtībā, kā arī dāvanu kartes Forum Cinemas un kinoteātra kafejnīcas PopHouse apmeklējumam. Plašāka informācija par loterijas noteikumiem pieejama Forum Cinemas mājaslapā: www.forumcinemas.lv/fc20.

Savukārt 10. novembrī Forum Cinemas rīko dzimšanas dienas kino festivālu visas dienas garumā. Skatītājus gaida īpaši sagatavots repertuārs ar 31 filmu īstam kino maratonam, sākot ar pirmajiem seansiem 11.00 rītā un beidzot ar pēdējiem seansiem 0.30 naktī, par jubilejas cenu 1,99 eiro. Visas dienas garumā apmeklētājus gaida dažādi pārsteigumi un ballītes noskaņa, lai Forum Cinemas gadadienu atzīmētu kopā jautrās noskaņās.

Jubilejas mēnesī 16. novembrī tiks aizsākta jauna pirmizrāžu sērija Kinorīna, kas apvieno gaidītākās jaunās filmas un to sērijas īpašā tematikā un viktorīnu, pulcējot īpašu kino cienītāju auditoriju – lai pirms filmas, pierādot savas zināšanas, cīnītos par filmas oficiālajiem suvenīriem un citām balvām. Pirmā Kinorīnas filma – Bada spēles: Balāde par dziedātājputniem un čūskām, kas ļaus ieskatīties pasaulslavenās Bada spēļu grāmatu un filmu pasaulē, pirms jau zināmo varoņu Katnisas un Pītas piedzīvojumiem.

Kinoteātris Forum Cinemas Rīgā durvis vēra 2003. gada 31. oktobrī. Kopš tā laika tas ir kļuvis Premium klases kinoteātri ar visplašāko piedāvājumu, kurā iekļautas jaunākās Latvijas kinolentes, vispasaules kino grāvēji, klasiskā kino meistardarbi, kā arī teātris, operas tiešraides, izstādes, koncertu translācijas un pat balets. Jāatzīmē, ka lojālākajiem klientiem, kas ieguvuši Kino Guru statusu, regulāri notiek īpaši ekskluzīvi bezmaksas seansi ar filmām, kuras redzamas uz lielā ekrāna pirmo vai vienīgo reizi. Tāpat Kino Guru ir pirmie, kuriem pieejama ekskluzīvākā informācija par jaunumiem kino pasaulē. Šobrīd kinoteātra Forum Cinemas 6 stāvos izvietotas 14 auditorijas, no kurām trīs, LUX, Delfi LUX un ISENSE veidotas pēc augstākās klases Premium kino pieredzes standartiem, turklāt ISENSE lepojas ar 600 vietu ietilpību un lielāko kino ekrānu visā Baltijas reģionā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja