Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Piektdiena, 10. maijs
Maija, Paija

Kinoteātros sāks demonstrēt Staņislava Tokalova spēlfilmu Tas, ko viņi neredz

No 24. marta kinoteātros būs skatāma režisora Staņislava Tokalova spēlfilma Tas, ko viņi neredz ar Andri Keišu, Katerīnu Špicu un Jevgēniju Tkačuku galvenajās lomās, informēja filmas pārstāve Iveta Dortāne.

Filmas pirmizrāde paredzēta 22. martā plkst. 18.30 kinoteātrī Kino Citadele Scape zālē ar aktieru un radošās grupas piedalīšanos. 

Uz pasākumu biļetes var iegādāties visi interesenti šeit: http://www.forumcinemas.lv/Event/301993/. Pēc filmas noskatīšanās skatītāji kopā ar aktieriem aicināti apmeklēt arī pirmizrādes ballīti klubā 9. vilnis.

Filmas Tas, ko viņi neredz žanrs – psiholoģiskā drāma ar zinātniskās fantastikas elementiem. Sižeta pamatā ir medmāsas attiecības ar savu pacientu Nikolā, kurš, eksperimentējot ar mākslīgā intelekta radīšanu, ir nonācis dziļā komā. Nikolā gaida ilgs un grūts atveseļošanās periods, ko sarežģī mākslīgais intelekts Anna, kuras mērķis ir panākt, lai Nikolā piederētu tikai viņai.

Filmā lomas atveido aktieri no Latvijas un Krievijas: Andris Keišs, Katerīna Špica, Jevgēnijs Tkačuks, Arnis Līcītis, Elīna Maligina (Dzelme), Ieva Puķe, Jurijs Djakonovs un citi. Filmu producē studija Ego Media.

Pirmizrādes īpašie seansi ar aktieru un radošās grupas piedalīšanos notiks arī citos kinoteātros Rīgā un Latvijā.

Lai Tas, ko viņi neredz nonāktu pie skatītājiem, līdzās Nacionālā Kino centra un Kultūrkapitāla fonda līdzekļiem tās finansēšanā ir piedalījušies gan privātie investori, gan indivuduālie atbalstītāji kolektīvajā ieguldījumu platformās Projektu banka un Planēta.

Režisora Staņislava Tokalava filma Mazliet ilgāk 2014. gadā saņēma Lielā Kristapa balvu kā labākā īsfilma; 2016. gadā Staņislavs uzņēma dokumentālo filmu par šahistu M. Tālu Mihails Tāls. Laiks, kura nav.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja