Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +19 °C
Daļēji saulains
Svētdiena, 28. aprīlis
Terēze, Gundega

Pirmizrādi piedzīvos kriminālā komēdija Uzticības persona

22. aprīlī ceļu pie skatītājiem uzsāks jaunā režisora Jurija Skorobogatova kriminālā komēdija Uzticības persona, kas ir stāsts par naudu, kontiem un neveikliem krāpniekiem. Tavs konts, nauda – mana! Filmu producējusi Jura Podnieka studija, informēja filmas komandas pārstāve Inga Zālīte.

Artis Baranovskis (Jurijs Djakonovs) ir "reģistrators", kurš palīdz saviem klientiem atvērt kompānijas un bankas kontus, reģistrējot tos uz fiktīvām firmām. Stundu pirms viņš dodas uz savām kāzām, viņam ir jāatrod Jana (Marija Linarte), fiktīvas firmas valdes locekle, kuras kontā ir ieskaitīta ļoti liela summa. Kad gadījuma darbu veicēja tiek pārvērsta par lēdiju, kurai patiešām varētu piederēt šāds konts, viņai rodas savs plāns tālākajai notikumu attīstībai.

Galvenajās lomās: Jurijs Djakonovs, Marija Linarte, Egons Dombrovskis, Igors Čerņavskis, Mārcis Lācis, Zane Aļļēna un Kaspars Gods.

Filmas režisors Jurijs Skorobogatovs stāsta, kā rādās scenārija ideja: "Tā radās relatīvi sen, filmējot sociāla rakstura raidījumus, kur redzēju dažādu cilvēku stāstus, kas dzīvo atšķirīgos sociālajos slāņos. Vide ietekmē cilvēka apziņu, lai cilvēks mainītu apziņu, viņam jāmaina vide. Filmā tiek apspēlēts jautājums, vai tā vide, kur cilvēki tiecas, ir labāka par esošo? Tas ir stāsts par cilvēka izaugsmi – Jana var paskatīties uz sevi no citas puses, pieņemot lēmumus savas dzīves tālākajai attīstībai, tādejādi izraujoties no vides, kurā viņa ir bijusi, bet pārmaiņas nāk ar negaidītu smaciņu. Kādas? Tas jau jāskatās filmā."

Filmas komanda: režisors Jurijs Skorobogatovs, producente Antra Cilinska, scenārija autori Jurijs Skorobogatovs un Oskars Rupenheits, operators Aigars Sērmukšs, mākslinieks Kārlis Balodis, kostīmu māksliniece Anastasija Golubeva, grima māksliniece Ilona Zariņa, mūzikas komponists Kārlis Auzāns. Ozola izpildītā Komforta zona ir filmas tituldziesma.

Jurijs Skorobogatovs (38) ir jauns režisors Latvijas kino pasaulē. Absolvējis Latvijas Nacionālo FIlmu skolu divas reizes – vienreiz kā operators un otro reizi kā režisors. Pēdējos desmit savas dzīves gadus ir pavadījis, darbojoties dažādās televīzijas programmās un strādājot par operatoru un realitātes šovu režisoru.

 

 

 

 

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja