Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +17 °C
Skaidrs
Sestdiena, 27. aprīlis
Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne

Izraudzīta Greja piecdesmit nokrāsas ekranizācijas režisore

Erotiskā romāna Greja piecdesmit nokrāsas ekranizāciju vadīs britu režisore Sema Teilore-Džonsone, paziņoja grāmatas ekranizēšanas tiesības ieguvušās kinostudijas Universal Pictures un Focus Features.

"Semai piemīt unikālas spējas smalki atainot sarežģītas attiecības ar mīlestību, emocijām un seksuālu dzirksti, līdz ar to viņa ir ideāla režisore Kristiana un Anastasijas attiecību iedzīvināšanā," paziņoja filmas producents Maikls de Luka.

"E.L. Džeimsas tēliem un spilgtajam stāstam ir vajadzīgs režisors, kas ir gatavs riskēt un pabīdīt laktiņu, kur nepieciešams, un Sema ir dabiska izvēle," sacīja producents.

46 gadus vecā Teilore-Džonsone pauda sajūsmu par gaidāmo darbu pie pasaules slavu iekarojušās triloģijas pirmās daļas.

"Fanu leģioniem es vēlos teikt, ka es cienīšu Ērikas grāmatas un Kristiana un Anastasijas spēku. Arī mani viņi ir aizrāvuši," sacīja režisore.

Teilores-Džonsones pazīstamākais darbs ir 2009. gada filma Nowhere Boy par Džonu Lenonu, pēc kuras uzņemšanas režisore salaulājās ar galvenās lomas atveidotāju Āronu Džonsonu.

Filmu studijas Universal Pictures un Focus Features par pieciem miljoniem dolāru iegādājušās tiesības ekranizēt britu rakstnieces E.L.Džeimsas triloģiju Piecdesmit Greja nokrāsas.

Pagājušā gada oktobrī darbam pie ekranizācijas tika nolīgta scenāriste Kellija Marsela, taču galveno varoņu atveidotāji, neskatoties nemitīgiem minējumiem, vēl nav zināmi.

Par "māmiņu porno" dēvētais erotiskais romāns Fifty Shades of Grey pagājušā gada nogalē kļuva par visu laiku visvairāk pirkto grāmatu Lielbritānijā, apsteidzot pat ceļu satiksmes noteikumu brošūras.

Kaut arī kritiķi savos izteikumos par erotisko triloģiju nav bijuši pārāk maigi, grāmata tulkota jau 50 valodās un visā pasaulē pārdoti jau vairāk nekā 70 miljoni eksemplāru.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja