Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 2. maijs
Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds

Kinoblogeri aicina uz kibertrilleri Hakeris

22. janvārī plkst. 19.50 Kino Citadele notiks Kinoblogeri piedāvā un Microsoft īpašais pirmizrādes seanss aktuālajam un skandalozajam kibertrillerim Hakeris, informēja kinoblogeru pārstāvis Sergejs Timoņins.

Hakeru aktivitātes pēdējā laikā pārsteidz un šokē - Wikileaks un tās odiozais vadītājs, taisnības cīnītājs un hakeris - bēglis Roberts Snoudens, nozagtās slavenību kailbildes un pat nabaga studija Sony, kuras netīro veļu izvazāja pa visu internetu, tas viss ir 21. gadsimta hakeru roku (pirkstu?) darbs. Holivuda reaģē ātri, lai neteiktu - aizdomīgi ātri, un jau janvārī pie mums nonāks lielbudžeta kibertrilleris ar visu izsakošo nosaukumu Hakeris.

Filmas darbība risinās pasaulē, kurā lielāko apdraudējumu cilvēcei rada kibernoziegumi. Lielvalstu slepenajiem dienestiem jāaptur vērienīgs sazvērestības plāns. Lai to izdarītu, viņiem nākas piesaistīt Nikolasu Heteveju – bijušo programmētāju un hakeri, kurš atrodas apcietinājumā. Nikolass ir gatavs palīdzēt, taču izvirza savus nosacījumus - un kiberkaķa un peles spēle var sākties…

Pasauli glābs labais hakeris Kriss Hemsvorts, kura rīcībā ir klaviatūra, ātrs wi-fi un Tora bicepss īpaši iedarbīgai ļaundaru pārliecināšanai. Visa veida laupītāju un brutāla kino eksperts Maikls Manns (Heat, Public Enemies) šoreiz ir vērsis savu uzmanību uz kiberbandītiem, kuri apdraud pasauli - ar spriedzi, asa sižeta ainām un ne bez morāles par to, ka savas kailbildes, ja nevēlaties ar tām publiski dalīties, feisbukā labāk nepublicēt.

Pirms filmas skatītājiem būs iespēja nedaudz vairāk uzzināt par notikumu vaininiekiem (t.i. hakeriem), kā arī uzklausīt vērtīgus īpasi aicināta eksperta padomus par to, kā vislabāk izvairīties no nevēlamas datu (un ne tikai datu) noplūdes. Neiztiks arī bez konkursa un vērtīgām balvām no seansa lieldrauga Microsoft un atbalstītājiem LieliskaDāvana.lv un Coffee Inn.

Biļetes pieejamas šeit:

Sīkāk par pasākumu www.kinoblogeri.lv

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja